Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avenue Deluxe


Descriere

Localizare: la 500m de plaja, construit in 2014 si renovat in 2015.
Capacitate: O cladire de 6 etaje insumand 62 camere duble, 44 apartamente cu 1 dormitor, 9 camere triple.
Facilitati: piscina exterioara, restaurant, bar, bar la piscina, lift, seif la receptie (contra cost), conexiune Wi-Fi, birou schimb valutar, magazin, centru inchiriere biciclete, salon de infrumusetare, coafor, fitness, sauna, masaj, baie de aburi, spalatorie, calcatorie, inchiriere fier de calcat, parcare (in limita disponibilitatilor, nu se poate rezerva/garanta in avans).
Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii in piscina principala, patut pentru infanti (gratuit)
Se accepta plata cu cardul!
Nu este permis accesul cu animale de companie!

Camera dubla economica/fara balcon (18mp): 2 paturi, fotoliu, aer conditionat, TV, telefon, seif in camera (contra cost), conexiune la internet Wi-Fi, podeaua este acoperita cu gresie, baie cu dus, toaleta, vedere la parc/oras, balcon.
Camera dubla (25mp): pat matrimonial sau 2 paturi, fotoliu, aer conditionat, TV, telefon, seif in camera (contra cost), conexiune la internet Wi-Fi, podeaua este acoperita cu gresie, stand uscator de rufe, baie cu dus, uscator de par si toaleta, vedere la parc/oras, balcon.
Camera dubla large (28mp): pat matrimonial sau 2 paturi, fotoliu, aer conditionat, TV, telefon, mini bar, seif in camera (contra cost), conexiune la internet Wi-Fi, podeaua este acoperita cu gresie, stand uscator de rufe, baie cu dus, uscator de par si toaleta, vedere la parc/oras, balcon.
Camera tripla (30mp): 3 paturi, fotoliu, aer conditionat, TV, telefon, mini bar, seif in camera (contra cost), conexiune la internet Wi-Fi, podeaua este acoperita cu gresie, stand uscator de rufe, baie cu dus, uscator de par si toaleta, vedere la parc/oras, balcon.
Suita (65mp): pat matrimonial, fotoliu, canapea extensibila, usa intre dormitor si living, aer conditionat, TV, telefon, seif in camera (contra cost), conexiune la internet Wi-Fi, kitchinetta cu vase si tacamuri, ceainic electric, plita electrica, podeaua este acoperita cu gresie, stand uscator de rufe, baie cu dus, uscator de par si toaleta, vedere la parc/oras, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.