Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CARPATHIA


Descriere

Dotat cu 70 de camere spatioase, Hotel Carpathia este cel mai luxos complex hotelier de pe Valea Prahovei. Beneficiind de conditii de lux, turistii isi pot petrece cateva zile de vis intr-o statiune montana romaneasca cu traditie.

Hotelul este dotat cu 70 de camere spatioase si este cel mai luxos complex hotelier de pe Valea Prahovei. Beneficiind de conditii de lux, turistii isi pot petrece cateva zile de vis intr-o statiune montana romaneasca cu traditie. Cele doua cladiri care compun complexul au fost renovate complet, mobilate elegant si dotate cu accesorii de lux în anul 2014, inaugurarea facandu-se in luna decembrie 2014. Situat in centrul orasului Sinaia, accesul la Hotel Carpathia este extrem de facil, facandu-se direct din DN1.

Descriere camere:
Are in dotare 66 camere duble (twin si matrimoniale) si 3 apartamente. Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de restaurant, bar, terasa, pastrare obiecte de valoare, mini-centru Spa (piscina acoperita, SPA -sauna, masaj, salina, centru infrumusetare), 3 sali de conferinta. Urmatoarele servicii sunt contra-cost: spalatorie, produse din minibar, mic dejun in camera, room service.
La receptie se achita taxa statiune si taxa salvamont.
Check-in pana la ora 18:00 si check-out pana la ora 12:00.
Nu este permis accesul cu animale de companie.

Atractii turistice:
Castelul Foisor, Partiile de ski, Castelul Peles, Castelul Pelisor, Cazinoul Sinaia, Cota 2000, Cota 1400, Manastirea Sinaia, Casa memoriala George Enescu, Muzeul Trenuletelor, Muzeul Rezervatiei Bucegi, Poiana Stanii Regale, Gara Regala.

Servicii masa:
Se ofera in restaurantul propriu cu specific international. Room-service contrac-cost.

Facilitati evenimente:
3 Sali de conferinta - capacitate maxima/sala de conferinta - 100 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.