Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Elexus Apartments sunt situate in centrul statiunii Sinaia, vis-a-vis de Parcul Dimitrie Ghica.

Elexus Apartments dispune de 15 apartamente, salon privat (care se poate pune la dispozitia oaspetilor contra unei taxe), o sala de conferinte (capacitate 14 locuri), parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), lift, acces wi-fi. Accesul cu animale de companie este interzis.

Descriere camere:
Cele 15 apartamente sunt dotate cu chicineta proprie echipata cu vesela (farfurii mici si mari, boluri, pahare, cani), tacamuri, tocator, tigaie, oala. Sunt dispuse astfel:

Studio: 27 mp si compus din camera de dormit, hol, baie, chicineta, spatiu depozitare. Studiourile nu au balcon si sunt situate la etajul 4 cu geamuri velux.

Junior cu 1 dormitor: 38 mp si compus din dormitor, living cu canapea neextensibila, chicineta open space, baie, balcon.

Apartament Family:70 mp si compus din doua dormitoare cu pat matrimonial, living cu canapea neextensibila, chicineta, baie completa cu cabina de dus si baie de serviciu.

Apartament Loft: 70 mp si compus din doua dormitoare cu pat matrimonial, living cu canapea neextensibila, chicineta, baie cu cabina de dus. Apartamentul se afla la etajul 4 si nu are balcon, iar geamurile sunt de tip velux.

Apartament Deluxe : 70 mp si compus din doua dormitoare matrimoniale, living cu canapea neextensibila, chicineta si semineu, baie de serviciu si baie cu cabina de dus.

Descriere facilitati:
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Cazarea se face incepand cu ora 15.00 si se termina la ora 12.00 in ziua plecarii. Taxele locale sunt incluse.

Indicatii auto:
DN 1 - Bucuresti - Sinaia.

Atractii turistice:
Casino Sinaia, Catelul Peles, Manastirea Sinaia, Cota 1400.

Servicii masa:
Elexus Apartments nu dispune de restaurant propriu.
Apartamentele sunt dotate cu chicineta proprie echipata cu vesela (farfurii mici si mari, boluri, pahare, cani), tacamuri, tocator, tigaie, oala.

Facilitati evenimente:
O sala de conferinta - capacitate 14 locuri, dispune de lumina naturala. Dotari: internet/wireless, flipchart, consumabile flipchart, tv si video, ecran de proiectie, laptop, videoproiector, spatii special amenajate pt pauzele de cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Non-smoking rooms
TV in room
Private bathroom
Conference Room
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Heating
Cable/Satellite TV
Free parking
Elevator
Credit card accepted
Minibar
Non-smoking hotel
Kitchen Facilities