Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Franka


Descriere

HOTEL VILA FRANKA va ofera in conditii exceptionale cazare in urmatoarele tipuri de camere: camera dubla superioara, camera dubla cu pat baldachin, camera dubla deluxe cu pat baldachin, suita premium deluxe, camera deluxe de familie.
Aici veti petrece o vacanta de vis in orasul medieval Sighisoara
Dotari si servicii
Pentru fiecare eveniment special, cum ar fi Revelion Medival, Craciun medieval, Weekend Romantic, Valentine's Day, 8 Martie, Paste in Transilvania Vila Franka va ofera pachete de cazare, avand o amprenta specifica evenimentului.
Vila Franka va ajuta sa creati o ambianta deosebita in camera dumneavoastra, impresionand persoana iubita. Aceste oferte, numite Romantic Extra's, sunt disponibile in pachete speciale, grupate, sau a la carte.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu
Dotari camere
Camera standard: camera cu o suprafata de 26mp include mobilier din lemn masiv (anno 1600) compus din pat matrimonial, secretaire, sifonier.Desi are un aspect 'Antique', camera, este dotata cu utilitati moderne: TV prin satelit, telefon, minibar, seif, Wi-Fi gratuit si o baie proprie cu dus si uscator de par.
Camera standard cu pat baldachin: camera spatioasa (29mp) cu vedere superba asupra Cetatii Medievale include mobilier 'Antik' din lemn masiv (ano 1600) compus din secretaire, sifonier si un pat dublu cu baldachin ce ofera o ambianta clasica si un plus de confort. Utilitatile moderne nu lipsesc nici din aceasta camera: TV prin satelit, telefon, minibar, seif si baie proprie cu dus sau cada,uscator de par.Podeaua este acoperita cu o mocheta eleganta si confortabila.
Camera deluxe cu pat baldachin: camera foarte spatioasa (30-36mp) are o vedere minunata asupra Cetati Medievale include mobilier de epoca(ano 1600) din lemn masiv.Mobila rustica compusa din:pat dublu cu baldachin (180 X 210) , sifonier si secretaire, ofera un plus de eleganta si parca se mai simte ambianta medievala de acum 500 de ani si prin pictura peretilor rustica si cu bun gust.Camera mai ofera oaspetilor si o zona de relaxare compusa dintr-o masuta cu 2 fotolii confortabile dar si nelipsitele utilitati moderne : TV prin satelit, telefon, minibar, seif si baie proprie cu cada sau dus si uscator de par.
Camera deluxe de familie: camera foarte spatioasa(36mp), perfecta pentru o familie. Mobila rustica compusa din:pat dublu cu baldachin (180 X 210) , sifonier si secretaire, ofera un plus de eleganta.Ofera oaspetilor si o canapea extensibila confortabila si nelipsitele utilitati moderne :TV prin satelit, telefon, minibar, seif si baie proprie cu dus sau cada,uscator de par.Podeaua este acoperita cu o mocheta eleganta si confortabila.
Apartament premium: este compus din Camera de zi ,Dormitor si baie,In suprafata totala de 79 mp. Interiorul Apartamentului a fost decorat cu pictura lucrata manual de un mare artist plastic. Mobilierul este din lemn masiv , lucrat manual,ceruit cu ceara ecologica, reproductie dupa anii 1600 , si este compus din pat dublu matrimonial,chiffonier, secretaire si o canapea extensibila foarte confortabila,iar pardoseala , este acoperita cu mocheta de cea mai buna calitate. Apartamentul este dotat cu 2 Tv Led screen conectate la o retea TV prin satelit, Wifi ,telefon, minibar, seif si baie proprie ( In suprafata de 18 mp)cu dus si uscator pentru par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.