Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBASSADOR AEGEAN LUXURY HOTEL&SUITES


Descriere

Fabulos 8,8 Booking.com Hotelul Ambassador Santorini este definitia luxului si a romantismului, localizat la 2km distanta de plaja, la 12km de Aeroportul International, la 5km distanta de Fira si la 4km distanta de portul Athinios. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare:

Hotel de lux, deschis in 2013, situat la 12km de Aeroportul International Santorini, la 4km de portul Athinios, la 6km de capitala insulei Santorini -  Fira, la 2km de zona arheologica Akrotiri si la 2km de plaja (White Beach & Red Beach). Alte distante: supermarket  - 200m, restaurant -  100m, statie de autobuz - 100m, ATM - 1km.
Locatie uimitoare, arhitectura interesanta, interioare sofisticate și servicii impecabile, 40 camere cu tavan boltit, paturi cioplite in piatra, piscina proprie si uimitoare vedere la mare, un SPA exceptional, un heliport propriu si masinute electrice pentru deplasarea in interiorul proprietatii - sunt argumente elocvente pentru cel mai pretentios turist!

Facilitati hotel:

17 cladiri cu 40 de unitati de cazare, restaurant principal Omega 3 (a-la-carte) si restaurant in aer liber, piscina infinity cu apa proaspata, sezlonguri si umbrele la piscina, prosoape pentru plaja si piscina, servicii heliport, masinute electrice, centru SPA si WELNESS, lectii de tenis (la cerere, contra cost), teren de tenis, sala gimnastica, calarie, parcare proprie, spatii evenimente in interior si in aer liber, bar la piscina, colt internet, servicii private jet, inchiriere limuzine si masini, servicii transfer privat, room-service 24/24, receptie 24/24, servicii curatenie de 2 ori pe zi, mic dejun Full American, servicii wake-up, personal multilingv 24/7, organizare cina speciale la lumina lumanarilor, executive chef (la cerere, contra cost), ziare si reviste, PR Manager la dispozitie pentru servicii personalizate de transfer de lux, vin si fructe la sosire, check/in si check/out expres (la cerere), late check/out (la cerere, contra cost, in functie de disponibilitati), organizator licentiat de nunti, aranjamente florale, internet WIFI de mare viteza (gratuit), servicii manicura, pedicura, machiaj special si coafor (la cerere, contra cost), supraveghere copii si bay-sitter (la cerere, 24/7, contra cost), sunt acceptate animale de companie, doctor (la cerere, contra cost), cosuri picnic (la cerere), amenajari speciale camere (lumanari, petale de trandafiri, la cerere, contra cost), servicii de secretariat, servicii postale, etc.
 

Facilitati camere:

Un tunel unic conduce spre cele 20 de camere standard boltite sculptate în rocă vulcanică, care variază în dimensiune între 40 și 70 mp. O odă inchinata arhitecturii locale, cu o tentă modernă, fiecare dintre aceste camere are tavanul boltit traditional, interioare albe și paturi din piatră cioplită, completate cu vedere de neegalat la mare și luxul piscinei proprii. Toate camerele dispun de urmatoarele facilitati: prosoape pentru piscina si plaja, veranda proprie cu vedere spre vulcan si mare,spatii generoase de depozitare si dulapuri, mobilier unic, pe comanda, perne si paturi de lux, materiale luxoase, bumbac egiptean, romm-service 24/24, servicii wake/up, curatenie de 2 ori pe zi, paturi King, Queen, matrimoniale sau twin, A/C individual, internet WIFI de mare viteza (gratuit), statie incarcat IPhone & IPad, sistem telecomunicatie cu 2 linii telefonice cu speaker si voice mail, CD&DVD player, TV LCD, linie telefonica directa, mini bar, mini crama, seif, oglinda speciala de toaleta, cabina de dus sau cada, uscator de par, halate de baie si papuci, articole de toaleta de lux, la cerere: servicii spalatorie si calcatorie etc. Hotelul dispune si de 16 Suite cu 2 dormitoare (120m2) si 4 vile cu 2-3 dormitoare (150-180m2), informatii detaliate pe site-ul hotelului!

Spa & Wellness:

O calatorie unica a simturilor, rasfat si relaxare în sarcina unei echipe de experți ce ofera o gamă largă de terapii revigorante pentru ten si corp. SPA -ul THELMA pune la dispozitie un triptic fascinant de frumusețe, echilibru și wellness bazate pe produse de ingrijire a pielii si cosmetice excepționale precum și cele mai recente terapii de masaj.
Fiecare tratament este o abordare holistică pentru regenerarea spiritului și corpului: masaj, stimulare, detoxifiere potentate de efectul terapeutic maxim al produselor ecologice utilizate.

WELNESS THELMA SPA este deschis zilnic din aprilie pana in octombrie in intervalul orar: 10:00 - 20:00.

Website:

http://www.ambassadorhotelsantorini.com/

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Protectia datelor cu caracter personal:

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.