Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat intr-un cadru natural montan, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp.
Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.
Dupa ani si ani, pastrand aceleasi standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2003 cu o noua infatisare, cu acelasi renume si un nou nume: aBelvederea.
Anul 2020 ne surprinde cu un nou decor, pastrand farmecul si traditia care l-au consacrat pe piata turistica din Romania.
Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetilor din tara si strainatate.
Dotari si servicii
Restaurantul renovat si modernizat, dispune de un aSalon Clasica, cu un cadru elegant avand o capacitate maxima de 200 locuri si de un aSalon Moderna cu o capacitate maxima de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumusetea trupului si a spiritului, un spatiu reconfortant, special creat pentru tine intr-o atmosfera de relaxare si armonie.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Toate camerele au vedere catre Muntii Bucegi si Masivul Postavaru.
Camera single: 1 pat pentru 1 persoana.
Camera dubla twin: 2 paturi separate.
Camera dubla matrimoniala: 1 pat matrimonial.
Garsoniera: 1 pat matrimonial si o canapea / pat pentru 1 persoana
Apartament: dispuse pe toate etajele, dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.