Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Vila Zorile te face sa te simti bine si sa traiesti clipe de neuitat.

Vila Zorile a fost inaugurata in anul 2002, fiind cea mai luxoasa vila din Poiana Brasov, aceasta avandu-i ca si clienti pe distinsii actorii Nicole Kidman, Jude Law, Rene Zellweger, regizori de renume precum Anthoni Minguella, dar si multi alti artisti romani si internationali.
Odata cu schimbarea managementului in anul 2021, Vila Zorile a intrat intr-un amplu proces de renovare, care s-a finalizat, rezultatul fiind unul de exceptie.

Descriere camere:
Camerele duble sunt ideale pentru cei care calatoresc singuri sau in cuplu, suprafata 17 mp, fiind dotate cu dormitor, minifrigider, telefon, cablu TV, baie cu dus sau cada, uscator de par, seif, halat,papuci, balcon, sistem de incalzire, internet.

Camerele duble family au o suprafata de aproximativ 22 mp avand fiecare baie proprie si balcon. Sunt ideale pentru familiile cu copii, acestea fiind dotate cu canapea extensibila. Sunt dotate cu dormitor, minifrigider, telefon, cablu TV, baie cu dus sau cada, uscator de par, seif, halat,papuci, sistem de incalzire, internet.

Camerele duble LOFT au o suprafata de aproximativ 40 mp avand fiecare baie proprie, balcon si scara interioara catre dormitor. Sunt ideale pentru familiile cu copii copii, acestea fiind dotate cu canapea extensibila. Sunt dotate dormitor, minifrigider, telefon, cablu TV, baie cu dus, uscator de par, seif, halat, papuci, unele au balcon, sistem de incalzire, internet.

Junior suite are o suprafata de aproximativ 30 mp avand baie proprie si balcon/terasa. Este ideal pentru familiile cu copii, acestea avand spatiu separat cu pat single. Este dotat cu dormitor si un spatiu separat fara usa despartitoare cu un pat single, minifrigider, telefon, cablu TV, baie cu cada, uscator de par, seif, halat, papuci, sistem de incalzire, internet.

Junior suite deluxe are o suprafata de aproximativ 35 mp avand baie proprie si balcon/terasa. Este ideal pentru familiile cu copii, acestea avand spatiu separat cu pat single. Este dotat cu dormitor si un spatiu separat fara usa despartitoare cu un pat single, minifrigider, telefon, cablu TV, baie cu dus, uscator de par, seif, halat, papuci, sistem de incalzire, internet.

Apartamentul are doua camere, compus din living si un dormitor, cu baie proprie, si holuri, avand o suprafta de 45 mp. Sunt ideale pentru familiile cu copii fiind dotate cu canapea extensibila. Este dotat cu minifrigider, telefon, cablu TV, baie cu dus, uscator de par, seif, halat, papuci, sistem de incalzire, internet.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de restaurant, bar, wi-fi, o sala de conferinte - capacitate maxima - 60 de locuri, sauna uscata, salina, zona de ciubare si 16 spati de cazare astfel:
- 4 camere duble
- 5 camere duble Family
- 4 camere duble Loft
- 1 junior suite
- 1 junior suite deluxe
- 1 apartament

Servicii masa:
Se asigura in restaurantul prorpiu

Facilitati evenimente:
Sala de conferinte - capacitate maxima de 60 de locuri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Bathroom
Children playground
Conference Room
Free wireless internet
Heating
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
Bar
Meeting/Banquet facilities
Breakfast area
Minibar
Safety deposit box at reception
Luggage storage
Airport Transfer
Non-smoking hotel