Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUASUN HELIOS BEACH


Descriere

Descriere: Hotelul AluaSun Helios Beach (ex Suneo) este un unul dintre hotelurile all inclusive, situat direct pe plaja la numai cateva minute de centrul statiunii Obzor. Datorita amplasarii avantajoase majoritatea spatiilor de cazare ofera vedere la mare.

Localizare: Hotelul se afla in statiunea Obzor si este la aproximativ 35 de km de statiunea Obzor. Unitatea de cazare este 40 de km de Varna si cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, care se afla la 42 de km.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de o piscina exterioara cu o sectiune de adulti, schimb valutar, salon de infrumusetare, spalatorie si calcatorie dar si parcare. Ca si activitati sportive si de agrement, unitatea de cazare dispune de sala de fitness, aquagym, volei de plaja, trenis de masa si biliard. Pentru familiile cu copii unitatea de cazare are de oferit un loc de joaca pentru copii si program de animatii.

Dotari camere: Toate camerele au baie, aer conditionat, mini-frigider, birou si seif. In toate camerele exista balcon sau terasa.

Site: https://www.amrcollection.com/en/resorts-hotels/alua-hotels/obzor/helios-beach/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.