Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBASSADOR


Descriere

Ambasador Hotel Nisipurile de Aur Bulgaria

Localizare: Hotelul Ambassador este situat langa intrarea in statiunea Nisipurile de Aur, la 250 m de centru si la 30 m de plaja de nisip.

Facilitati hotel: 4 etaje, lift, 190 de unitati, lobby cu receptie si seifuri pentru inchiriere, piscine exterioare si interioare, aer conditionat, schimb valutar, restaurant, lobby bar, bar la piscina, magazin, gradina, internet, fitness.

Servicii de masa: Cazare cu mic dejun, Demipensiune, All Inclusive

Facilitati camera: Camere duble (max 2 + 1), aprox. 18 mp balcon cu vedere la mare sau la parc, mobilat cu masa si scaune, aer conditionat , TV SAT, telefon, mini-frigider, baie cu cada sau dus si prosoape.

Facilitati pentru copii: Piscina pentru copii, patut pentru copii (3,00 EYP pe zi).

Sport si divertisment gratuit:
Piscina in aer liber, piscina cu apa termala interioara, sezlonguri si umbrele de soare la piscina.
Servicii cu plata: masaj, sauna, solar, fitness, biliard, tratamente SPA, asistenta medicala. Animalele de companie sunt acceptate contra cost si la confirmarea de la hotel. Parcare cu plata limitata, gratuit pentru oaspetii hotelului.

Sistem masa all inclusive:
Programul All inclusive
Mic dejun: Bufet de la: 07.30 pana la 10.00
Pranz: de la: 12.00 pana la 13.30 Bufet cu mancaruri reci si calden si bauturi.
Cina: de la: 18.00 la 20.30 Bufet cu mancaruri reci si calde si bauturi in timpul meselor (12:00 pana la 13:30 si 18:00 - 20:30 in restaurant 10:00 pana la 18:00 Bauturi alcoolice locale nelimitate, cum ar fi berea, vinul, brandy, vodka. Bauturile din restaurant si din barul din hol sunt servite in pahare si la barul de la piscina cu pahare din plastic. Timp de ceai: de la orele 16:00 pana la 17:00 in restaurant. cafea, ceai, prajituri.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.