Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAUTIC SPORT CLUB


Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 18
Duble: 18
Dotari camere: aer condiƫionat, articole de toaletă, minibar, prosoape pentru plajă, seif, smart TV, telefon, uscător de par, acces internet wireless gratuit.
Nautic Sport: Camere duble cu vedere la mare cu balcon (suprafata 25 m²) si camere duble cu vedere la mare fara balcon (suprafata 25 m²) dotate cu aer conditionat, articole de toaletă, minibar, prosoape pentru plajă, seif, smart TV, telefon, uscător de par, acces internet wireless gratuit si camere duble cu vedere la oras fara balcon (suprafata 20 m²) dotate cu aer conditionat, articole de toaletă, minibar, prosoape pentru plajă, seif, smart TV, telefon, uscător de par, acces internet wireless gratuit.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, loc de joaca pentru copii -acces gratuit, internet -gratuit, plaja proprie amenajata cu acces gratuit- se ofera 2 sezlonguri si o umbrelain limita disponibilitatilor.
Servicii incluse: acces gratuit la plaja privata (2 sezlonuri + 1 umbrela/ camera dubla), prosoape de plaja; acces gratuit la centrul SPA (doar pentru sauna umeda, sauna uscata, salina, sala fitness, pe baza de programare; serviciile de masaj si de tratament vor fi oferite contra cost); acces gratuit la game room (pe baza de programare); animatie gratuita pentru copii; acces la locul de joaca exterior; acces la piscina privata;

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber cu acces gratuit.

Locatie:
Nautic Sport & Luxury Club este localizat într-o zonă liniștită, în prima linie de la plajă, între Mamaia Nord și Năvodari.

Politici:
Regulament clienti
1. Fiecare oaspete are obligatia la check-in de a prezenta receptionerului actul de identitate (carte de identit ate sau pasaport valabil). Fiecare persoana adulta trebuie sa se legit imeze. N u este suficient un act de identi tate pentru o camera dubla. Compl exul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte ident itate.
2. Numele care figureaza pe voucherul emis de agentiile colaboratoare trebuie sa coincida cu numele oaspetilor prezenti la check-in. Nautic Sport & Luxury Club nu isi asuma responsabili tatea pentru corectitudinea datelor inscrise pe voucherele de servicii emise de catre agentiile de turism partenere; vor fi onorate strict serviciile mentionate in acestea si cazat e persoanele inscrise (adult i si copii), in tipurile de camere solicitate si confirmate, numai pentru perioada inscrisa in voucher. Orice serviciu sau solicitare suplimentare vo r fi solutionate prin adresarea directa a acestora departamentului de rezervari sau receptiei, in limita disponibilit atii de moment si cu suportarea de catre turist a taxelor / diferentelor de tarif aferente.
Check- in ul : incepand cu ora 15.00. Check-out ul: pana in ora 11.00.
Cazarea in afara orelor prestabilite este conditionata de disponibilitate si trebuie sa fie reconfirmata cu receptia. In cazul in care se doreste late check-in, dupa ora 18.00, va rugam sa informati receptia. Camerele neocupate pana in ora
20.00 sunt considerate a fi No Show, complexul isi rezerva dreptul de la atribui unei alte rezerv ari, daca nu s-au
comunicat detalii suplfmentare de catre client.
Obs: In zilele de sambata nu se operea za'reizerva ri cu check-in sau check-out.
3. Alocareacamerelor se face in functie de disponibilitatea de cazare din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al cladirilor. Solicitarile de acest gen sunt consid erate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.
4. Din motive comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta complexului si depozitarea in camera sau pe balcoane a produselor alimentare si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/ incalzit in camerele de cazare este strict interzisa. Administratia complexului isi rezerva dreptul de a evacua din complex persoanele care aduc si ut ili zeaza astfel de echipamente.
5. Spatiile de cazare dispun de casete de valori cu cheie sau introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa
depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia complexului nu raspunde de obiectele sau valor ile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta complexului sau perimet rul exterior proprietatii.
6. Pe durata sejurului nu este permisa parasirea spati ilor alocate servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare.
Pentru cazurile except ionale, medicale, oaspetii se vor adresa sefului de sala. De asemenea in conditiile impunerii respectari distant arii sociale se poate opta pentru servirea meselor in regim take away, in recipiente de unica folosinta, in camera.
7. La check-in se var inmana cardurile electronice de acces in camera ce vor fi activate doar pentru camera rezervata
si doar pentru perioada sejurului respectiv, intre orele de check-in si check-out. La eli bera rea camerelor turistul are obligatia sa le predea la receptie, iar in caz de pierdere sau det eriora re irecuperabila se va achita o taxa in valoare de 50 Lei/ card.
8. Pentru accesul in cadrul complexului este obli gat orie purtarea bratarii inmanate la receptie la momentul cazarii.
Bratar ile sunt diferent iate prin culoare, in funct ie de regimul de masa rezerv at: mic dejun, demipensiune sau pensiune compl eta. Pent ru a beneficia de serviciile de masa rezerv ate este obligatorie purtarea bratarii atat de adulti cat si copiii cu varst a pest e 6.99 ani!
9. Fumatul nu este permis in inter iorul complexului cu exceptia spat 11or spec,a amenajate: terasa (taxa penalizare fumat in camera 400 Lei/ zi).
10.0 rice bun din dotarea complexului Nautic Sport & ...uxury Club,· ipsa detenorat patat sau rupt de catre client va fi
achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la recept e. Lista poate" consultata orcand a cerere.
11. Oaspetii comp exulu· beneficiaza de acces gratuit la p.sc na extero ara si olaja privata.
12. Prosoapele gr regasite in camera sunt destinate e uti izar' a p a1a sa.i la pisdna. Prosoape e albe sunt destinate utili zarii doar ·n camera de cazare.
13. Accesul la Game Room este oferit gratuit clientilor cazati in Nautic Sport si Nautic Luxury, doar pe baza de rezervare in prelabil, in limita disponibilitatilor si in cazul in care nu exista norme generale de sanatate/securitate care sa-i interzica functionarea. Pentru disponibilitatesi rezervari va rugam sa va adresati receptiei din corpul Nautic Luxury.
14. Accesul la Centrul Spa (sauna umeda, sauna uscata, salina , sala de fitness, dusuri emotionale) este oferit gratuit pentru clientii cazati in complex, si contracost pentru ceilalti clienti; serviciul se ofera pe baza de rezervare in prealabil, in limit a disponibilitatilor si in cazul in care nu exista norme generale de sanatate/ securit ate care sa-i interzica functionarea.
15. Sedintele de masaj se ofera contra cost si pe baza de programare in centrul SPA Nautic.
16. Nu este permis accesul in centrul SPA si nici la piscina persoanelor care au consumat bauturi alcoolice.
17. Administratia complexului nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta complexulu,i plaja, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii.
18. Daca durata sejurului se scurteaza din motive independente de de societatea noastra, complexul nu are obligat ia a de a restitui contravaloarea noptilor neconsumate .
19. Daca sunt persoane care perturba linistea celorlalti oaspeti in camerele de cazare sau spatiile comune,
administratia complexului isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii respectivi.

Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant Nautic Sport, cu o capacitate de 80 locuri.
Mic dejun in sistem bufet suedez. Pentru mesele suplimentare exista un meniu, extras din meniul principal al restaurantului), ce contine in jur de 10 preparate de baza (atat pentru adulti cat si pentru copii) din care se poate comanda la alegere.
Masa de pranz este formata din : supa crema / ciorba zilei (la alegere) ; fel principal servit cu salata si garnitura (la anumite preparate); apa plata / minerala (0.5 l) / pers /masa.
Cina este formata din : fel principal ; desertul zilei ; apa plata / minerala (0.5 l) / pers /masa.

Servicii masa copii:
- copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 12 ani 100% tarif adult.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- copiii intre 0-6 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar, cu exceptia celor cazati in camere TWIN, unde copiii achita 6.60 Eur/zi/copil.
- copiii intre 7-14 ani achita obligatoriu pat suplimentar cu mic dejun inclus;
Patul suplimentar se asigura la solicitare si se taxeaza astfel: copiii sub 12 ani (neimpliniti) achita 17.60 EUR/ noapte pentru pat suplimentar cu mic dejun inclus;
- copiii peste 12 ani achita 27.50 Eur/ noapte pentru pat suplimentar cu mic dejun inclus;

Facilitati evenimente:
Sala de conferință este un spațiu elegant, ideal pentru evenimentul tău, privat sau în scop de afaceri. Aceasta este modulară, putând fi departajate spații cu o capacitate cuprinsă între 30 și 100 persoane, în funcție de nevoile companiei tale. De asemenea, există un spațiu dedicat pentru coffee break și socializare.
Sala este echipată cu ecran de proiecție, videoproiector, flipchart, instalație de sonorizare, lumină dimabilă, TV, acces internet wireless. În funcție de nevoile companiei tale, sala poate fi amenajată în stil u-shape, classroom, boardroom sau teatru.

Sala de ședințe, cu o suprafață totală de 30 m2, este dotată cu o masă ovală pentru maxim 20 participanți, scaune confortabile, flipchart, instalație de sonorizare, lumină dimabilă, TV și acces internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.