Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marea Neagra


Descriere

HOTEL MAREA NEAGRA este situat in cea mai frumoasa statiune de la malul Marii Negre, Mamaia, la numai 50 m de plaja. Dispune de 22 camere duble, 5 camere triple si 4 apartamente dispuse pe un singur etaj, fara lift si fara balcon, dar cu acces catre o terasa comuna, pe tot etajul, amenajata pentru relaxarea oaspetilor.
In fata hotelului veti gasi o frumoasa gradina special amenajata pentru momentele de repaus si un loc de joaca pentru copii, cu obiecte si diverse jucarii, ce stau la dispozitia celor mici in maniera gratuita.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina bufet sedez.
Regim mese ALL INCLUSIVE:
- mic dejun (zilnic 08:00-10:00);
- pranz (luni - vineri 13:00-15:00): o ciorba/supa, aperitive, preparate din carne/mancare gatita, garnituri, salate, deserturi, bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase;
- cina (luni - vineri 17:00-19:00): preparate la gratar, pizza, paste, salate, garnituri, deserturi, bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase;
- brunch tematic (sambata-duminica 13:00-17:00): muzica, meniu special cu preparate la gratar, peste proaspat, selectie de pizza, paste, aperitive, salate, dulciuri, cocktail-uri, vin alb si rose, bere, prosecco, bauturi alcoolice (in functie de tematica), bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase.
(tematica se va afisa in fiecare saptamana la receptie)
Dotari camere
Toate camerele dispun de baie proprie cu cada, minibar, TV, aer conditionat, internet, telefon, plasa impotriva insectelor, pardoseala cu gresie.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
Se va prezenta in mod obligatoriu certificatul de nastere;
- 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- 6-12.99 ani achita 50% dintr-un loc de cazare, fara pat suplimentar;
- peste 13 ani achita 80% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.