Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus 7 Silver


Descriere

Complexul de apartamente Lotus 7 Silver este situat pe malul marii si se adreseaza in mod special cuplurilor sau familiilor care doresc sa petreaca la malul marii un sejur relaxant, linistit si in deplina siguranta.
Tarife suplimentare si garantii:
Schimbatul lenjeriei si curatenie mai devreme de 5 zile - 100 lei de fiecare data cand este solicitat.
Tarif pentru pat pliant suplimentar: 34.5 Euro pe zi.
Garantii: se achita numerar la sosire 100 Euro. Pentru minivacanta de 1 Mai: 200 Euro. Garantia se returneaza la plecare daca nu sunt semnalate distrugeri ale inventarului apartamentelor.
Parcarea este gratuita insa NU se pot face rezervari datorita numarului limitat de locuri.
Apartamentele dispun de: dormitor cu pat matrimonial, TV LCD, living cu canapea extensibila (de 1 sau 2 persoane), masa, TV LCD, bucatarie utilata cu aragaz, hota, vesela, tacamuri, frigider, aparat de cafea, fierbator, prajitor de paine, baie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat, incalzire, masina de spalat rufe, fier de calcat, suport de calcat rufe, internet wireless.
Apartamentele situate la etajele superioare (Studio si Sea View) sunt identice ca suprafata si dotari: dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila pentru 2 adulti, balcon, bucatarie echipata, cuptor cu microunde, frigider, ocupare maxima 4 adulti.
Apartamentul situat la parter: dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila pentru 2 adulti, bucatarie echipata, cuptor cu microunde, frigider, ocupare maxima 4 adulti. NU ARE BALCON.
Toate apartamentele au centrala termica proprie si plita pe gaz metan racordate la reteaua Congaz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.