Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL QUEEN VERA


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii, in vecinatatea hotelurilor Tomis si Iaki, la doar cativa metri de plaja.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, internet, uscator de par, telefon cu acces international.
Toate usile au sistem de inchidere pe baza de card electronic si inchidere automata. Spatiile de cazare nu dispun de balcoane.
Număr total camere: 50
Duble: - Camerele duble sunt spatioase si ofera o varietate de privelisti incantatoare. Duplexurile sunt camere spectaculoase pe doua niveluri. O scara interioara conduce dintr-o camera in alta, fiecare camera avand baie complet echipata, oferind confortul maxim.
Apartamente: - Dormitorul cu vedere la mare este decorat admirabil cu mobila confortabila, un pat king size si televizor cu ecran plat. Frumusetea apartamentului se continua in sufrageria supra-dimensionata, completata de mobila eleganta.
Apartamente junior: - Va puteti bucura de o camera spatioasa, un birou de lucru si o zona de relaxare, ce va permite sa imbinati munca si relaxarea.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -400 locuri, gradina cu terasa, parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, internet, gradina exotica, bar, lift.
Piscina exterioara se deschide dupa data de 15.06.2020.

Servicii masa:
RO se acorda in Restaurantul Queen Vera nou renovat intr-un stil deosebit de elegant si luxos. Micul dejun sub forma de bufet suedez.

Facilitati copii:
RO (in camera dubla cu 2 adulti):
- primul copil 0-6.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun, fara pat suplimentar; Al doilea copil 0-6.99 ani achita 49 lei/zi pentru mic dejun, fara pat suplimentar sau 73 lei/zi si beneficiaza de mic dejun si pat suplimentar.
- 7-11.99 ani achita 49 lei/zi pentru mic dejun, fara pat suplimentar sau 73 lei/zi si beneficiaza de mic dejun si pat suplimentar.
- 12-18 ani sau al 3-lea adult achita 98 lei/zi, si beneficiaza de mic dejun si pat suplimentar in camera dubla.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.