Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DELFIN


Descriere

Hotelul DELFIN este o varianta buna de concediu pentru cei care doresc sa profite de facilitatile parcului de distractii Aqua Magic, aflandu-se in imediata vecinatate.

Descriere camere:
Structurat pe 4 etaje, Hotel Delfin asigura gazduirea oaspeților sai în 140 de camere, dotate cu televizor Led Smart, internet wireless, minibar, aer conditionat, prosoape personalizate, saltele cu spuma de memorie, uscator de par, produse de igiena; facilitati menite sa iti asigure linistea si confortul dorit.
Camerele sunt mobilate modern, luminoase si confortabile, dotate cu saltele cu spuma de memorie si perne hipoalergenice. Nu toate camerele dispun de balcoane, dar va oferim o priveliste spectaculoasa asupra gradinii din jurul hotelului, intregul concept fiind dezvoltat în jurul atenției față de mediu și al unei atmosfere cât mai apropiată de natura.

1. CAMERA DUBLA cu balcon si cu vedere la gradina - Camera este spatioasa, cu o suprafata de 15mp si impresioneaza prin imbinarea comfortului cu functionalitatea. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din pat dublu de 1,60 / 1.90m , birou si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta.
2. CAMERA DUBLA KING cu balcon – Camera cu balcon, spatioasa, cu o suprafata de 18mp care impresioneaza prin imbinarea comfortului cu functionalitatea. Luminoasa si comfortabila, camera este dotata cu tamplarie si geam termopan, balcon, pardoseala din gresie iar accesul este se face baza de cartela. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din pat matrimonial de 1.80 / 2.00m , birou si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta.
3. CAMERA DUBLA PLUS cu balcon si cu vedere la gradina - Camera este spatioasa, cu o suprafata de 18mp si impresioneaza prin imbinarea comfortului cu funtionalitatea. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din pat dublu de 1.60 / 2.00m si o sofa extensibila de 0.7/2.00m, birou si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta. Luminoasa si comfortabila, camera este dotata cu tamplarie si geam termopan, balcon, pardoseala din gresie iar accesul este se face baza de cartela.
4. CAMERA TWIN cu balcon si cu vedere la gradina - Camera este spatioasa, cu o suprafata de 18mp si impresioneaza prin imbinarea comfortului cu functionalitatea. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din doua paturi twin, masa cu doua fotolii si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu cabina de dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare gratuita in limita locurilor disponibile., pastrare obiecte de valoare, parter si 4 etaje.

Servicii:
Incluse in tarif: transmiterea de mesaje, comenzi taxi, pastrarea bagajelor.

Locatie:
Hotelul este situat in partea de sud a statiunii, la 50 m de plaja si la mica distanta de principalele zone de interes si atractii ale statiunii: parcul acvatic, satul de vacanta, Delfinariu si microrezervatia, telegondola, insula Ovidiu. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Facilitati copii:
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
 2 adulti si 1 copil 0-4.99 ani – beneficiaza de cazare gratuita in camera dubla sau dubla king, fara pat suplimentar
 2 adulti si un copil 5-9.99 ani,beneficiaza de cazare gratuita, doar in camera twin fara pat suplimentar
 2 adulti si 1 copil (10-13.99 ani ) achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar in camera twin
 2 adulti si 2 copii,(primul copil 0-9.99 ani si al 2- lea copil 10-13.99 ani), primul beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla plus
 2 adulti si 2 copii (10 – 13.99 ani) –primul copil achita 20% din valoarea unui loc de cazare fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla plus
 camera dubla plus este dotata cu o canapea extensibila
 camera single - 80% din pretul camerei duble
 in camerele twin se accepta un singur pat suplimentar!
 in camerele duble si duble king NU se accepta pat suplimentar!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.