Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BAVARIA BLU


Descriere

RO Hotel Bavaria Blu este asezat in cea mai exclusivista statiune, Mamaia.
Alegerea acestui hotel va va oferi confortul pentru odihna si relaxare, dar si spatiul necesar pentru desfasurarea diverselor activitati in conditii excelente. Hotelul dispune de un restaurantul modern, 3 sali de conferinta, foisor, terasa si piscina.

Oricare ar fi menirea calatoriei dumneavoastra, Hotelul Bavaria Blu va fi gazda perfecta avand o traditie recunoscuta pentru ospitalitate, servicii impecabile, atmosfera relaxanta si confort.

Pozitia strategica a hotelului- la 5 de metri de plaja, dar in imediata apropiere a orasului Constanta, face ca hotelul Bavaria Blu sa fie locatia ideala atat pentru turistul sosit in vacanta cat si pentru cel aflat in deplasare in interes de serviciu sau in scop de afaceri.

Descriere camere:
Număr total camere: 139
Single: 37
Duble: 44 - dintre care 32 camere duble standard si 12 camere duble deluxe.
Apartamente: 4
Garsoniere: 54
Hotelul dispune de 123 de camere de 4* şi 16 camere de 5*. În plus, întreg ultim etaj de cinci stele, vine şi cu o poveste aparte, întrucât fiecare cameră este o călătorie către o ţară a lumii, fiind decorată după chipul şi asemănarea ţării respective. Fiecare camera a etajului 5 a fost gandita avand la baza conceptul de tari care prin intermediul gamei de culori si a mobilierului modern, elegant si personalizat, va vor purta intr-o calatorie in jurul lumii. Concepute pentru a creea armonia pefecta intre relaxare si un mediu de lucru adecvat, cele 16 camere va vor transpune de fiecare data intr-o lume diferita: de la modernismul apartamentului american pana la subtila aroma orientala a apartamentului chinezesc.

Camera Single Standard / Vedere La Mare 4* - Spatiu de cazare destinat cazarii unei singure persoane. Suprafata totala de 15 mp.
Camera Dubla Standard / Vedere La Mare 4* - Suprafata totala de 18 mp.

Garsoniera
Garsoniera Standard / Vedere La Mare 4*- de tip Junior, Family, Tripla
!!! Cele trei tipuri de camere mai sus reprezinta acelasi spatiu de cazare, dar cu diferite politici tarifare. Este suplimentata cu canapea extensibila. Suprafata totala de 29 mp.

Camera Dubla Deluxe Standard 5* : Egipt, Thailanda, Turcia, Indonezia si Grecia
Au o suprafaţă de 32 mp şi sunt prevăzute cu un balcon de 12 mp. Spatiile de cazare au vedere standard spre gradina, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi.

Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* : Romania, Italia, India, Anglia, Australia, Iran si Capitan
Au o suprafaţă de 32 mp şi sunt prevăzute cu un balcon de 12 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi.

Apartament Deluxe Standard 5* : SUA, Kenya
Apartamentul SUA - are o suprafaţă de 63 mp + balcon 19 mp. Apartamentul Kenya - are o suprafaţă de 40 mp + balcon 17 mp. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi.

Apartament Deluxe Vedere Mare 5* : China, Franta
Apartamentul Vedere Mare permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul China - cel mai mare apartament; are o suprafata de 68 mp + balcon 24 mp. Apartamentul Franta - are o suprafata de 67 mp + 2bai (14 mp/5 mp) + 2 balcoane de 24 mp. Spatiile de cazare au vedere mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, sauna.

● Studio: maxim 2 adulti si 2 copii de pana in 5 ani
● Junior Suite: maxim 2 adulti si 1 copil de 6-13 ani
● Family Room : maxim 2 adulti si 2 copii de 6-13 ani
● Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti.
● Tripla: maxim 3 adulti
● In camera dubla se accepta cazarea a maxim 2 adulti si a unui copil de maxim 5 ani fara pat suplimentar.
● In camera DUBLA DELUXE/ &APARTAMENT se accepta cazarea doar a maxim 2 adulti (fara copii)

Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus -(cabina de dus), internet -wireless, uscator de par, telefon, sistem de alarmă în caz de incendiu/ detectoare de fum, halat şi papuci de baie, priză pentru aparat de bărbierit, oglindă cosmetică, telefon, birou de lucru.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -Foisorul este o oaza de racoare si un adapost de soarele puternic in timpul verii si este zona principala unde se serveste masa; alternativa Foisorului este restaurantul unde se serveste masa cand vremea este racoroasa sau ploua sau dupa preferinta clientului, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, acces persoane cu dizabilitati, internet -wireless gratuit, pastrare obiecte de valoare, lift, bar la receptie, 3 baruri ( Bar Receptie deschis permanet; Bar Foisor deschis de la 12:00 - 00:00 si Bar Piscina de la 08:00 la 20:00), facilitati de acces pentru persoane cu dizabilitati, camera bagaje.

Observaţii
* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Politica de check-in/check-out:
Check in-ul incepe de la ora 17:00 iar check out-ul este pana in ora 12:00.
Alocarea camerelor se face pornind de la disponibilitatea existenta la momentul check in-ul. Hotelul nu garanteaza alocarea camerelor pe un anumit etaj/sector, alocarea camerelor alaturata sau a unei anumite camere
Late check out-ul sau prelungirea sejurului se anunta la Receptia hotelului cu cel putin 24 ore inainte. Valoarea late check-out-ului este stabilit in functie de perioada solicitarii. Ambele sunt negarantate si depind de disponibilitatea existenta la moment respectiv.
Hotelul dispune de o camera pentru bagaje pentru depozitarea acestora in momentul in care turistul ajunge la hotel inainte de ora check in-ului sau pentru alte situatii.


Politica pet/animale de companie:
Hotelul nu accepta animalele de companie .

Politica fumatului :
Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului (foisor, terasa, piscina).

Politica pentru echipamente:
Ecipamentele folosite drept mijloc de transport, precum carucioare pentru copii si biciclete, se vor depozita intr-un spatiu de depozitare special alocat. Acestea nu pot fi introduse si depozitate in camerele in care se vor caza turistii. Nerespectarea acestei reguli poate rezulta in refuzul la cazare sau incetarea cazarii turistului, fara alte sanctiuni asupra Prestatorului.

Minibar:
1. Fiecare camera pune la dispozitie un minibar incarcat cu diverse produse: bauturi racoritoare, ciocolata, vin etc. Produsele din minibar sunt contra-cost.
2. Evidenta consumului este mentinuta zilnic de catre departamentul de housekeeping prin intermediul fisei de minibar, la finalul sejurului achitandu-se valoarea totala consumata.
3. Este obligatorie completarea si semnarea fisei de minibar de catre turist.
4. Scoaterea produsului din minibar sau inlocuirea este considerata drept intentie de consum si se achita.

Bunurile de valoare:
1. Fiecare camera dispunde de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei.
2. Nu ne asumam raspunderea si responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale nesupravegheate si nedepozitate in seiful pus la dispozitie.

Acces piscina:
1. Turistii cazati au acess gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00-20:00. Este strict interzisa folosirea prosoapelor din camera.
2. La cazare vor primi cardurile pentru prosoape care vor putea fi folosite la piscina. Acestea vor fi returnate la momentul check out-ului. Deteriorarea sau pierderea cardurilor se taxeaza (50 ron/buc).
3. Asigurarea cu sezlonguri se face in limita disponibilitatii si sunt gratuite pentru turistii hotelului. Sezlongurile nu se rezerva in avans, ci se ocupa in functi de disponibilitate la momentul sosirii la piscina.

Acces plaja:
1. Hotelul pune la dispozitia turistilor, in mod gratuit, vouchere pentru sezlong la plaja situata in fata hotelului; Plaja este privata si
administrata de colaboratori externi;
2. Nu ne asumam raspunderea pentru programul de functionare, buna gestionare a activitatii, respectarea normelor legale in vigoare, etc.
Este un serviciu pe care il oferim gratuit oaspetilor nostri si nicio suma de bani nu poate fi rambursata in cazul neasigurarii serviciului
sau asigurarea acestuia la o calitate nesatisfacatoare.
3. Accesul la plaja se face pe baza unui voucher primit la receptie, care se preda pe plaja in schimbul sezlongului; Voucherul poate fi
valorificat doar de catre turistii cazati in hotel si este interzisa transmiterea acestora catre alte persoane.
Voucher-ul este valabil pentru ziua in curs, pentru o singura persoana. Numarul voucherelor este egal cu numarul de nopti al sejurului.

Acces parcare:
1. Hotelul pune la dispozitia turistilor spatii de parcare, in limita locurilor disponibile. Pentru acestea nu se percep taxe aditionale si nu se fac rezervari. Nu purtam raspundere pentru autovehiculele parcate necorespunzator, in imediata apropiere si nici pentru lucrurile lasate in interiorul acestora

Servicii:
Parcare in limita locurilor disponibile, informatii turistice, trezirea turistilor la ora solicitata, internet Wireless, acces piscina exterioara incalzita* (sezlong si umbrela gratuit in limita locurilor disponibile; numarul acestora poate varia in functie de normele legale in vigoare), acces plaja privata gestionata de colaboratori externi**.
* piscina exterioara este functionala in perioada 01.05 - 18.09.2022 in functie de conditiile meteo. Accesul este permis, zilnic, in intervalul 08:00 -
20:00.
** Accesul la plaja se face pe baza unui voucher primit la receptie, care se preda pe plaja in schimbul sezlongului; Voucherul poate fi valorificat doar
de catre turistii cazati in hotel si este interzisa transmiterea acestora catre alte persoane.
Voucher-ul este valabil pentru ziua in curs, pentru o singura persoana. Numarul voucherelor este egal cu numarul de nopti al sejurului.


Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -(acces gratuit).

Locatie:
RO Hotelul este situat la 5 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Bavaria Blu, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez. Pranzul si cina se vor servi in sistem fisa cont, iar in perioada 17.06- 10.09.2022 se asigura in regim bufet suedez.
Valoarea mesei in cont, cuprinsa in catalog este:
Pranz = 50.00 lei / zi /persoana.
Cina = 50.00 lei / zi /persoana.

Servicii masa in cont pentru copii:
- copiii 0-13 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 14 ani achita 100% tarif de adult.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
- copiii 0-13 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
In camera dubla nu se poate introduce pat suplimentar.

Facilitati evenimente:
RO Sali de conferinta: 3 - 60/ 150/ 240 - 500 locuri in arajament teatru/sistem modular - dotate cu aparatura ultramoderna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.