Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Alma este situat în partea sudica a statiunii Mamaia, într-una din cele mai animate și importante zone ale stațiunii, zona Piațetei Perla, care oferă largi oportunități de agrement și nu numai precum sector lărgit de plajă, telegondolă, aqua park, spații comerciale și de divertisment, restaurante și cafenele. Hotelul este pozitionat la 350 de metri de plaja, în apropiere de Aqua Magic Mamaia și Pavilionul Expozițional Constanța.

Descriere camere:
Toate cele 24 de camere sunt dotate cu birou și TV cu ecran plat. Unităţile includ aer condiţionat si WiFi gratuit, iar unele unitati sunt dotate cu balcon. De asemenea, camerele au baie privată, cu cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -72 locuri, terasa 50 locuri, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile,, salon de mic dejun (28 locuri).

Locatie:
Plaja: larga, nisipoasa, intrare lina in mare.

Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Alma, categoria 3 stele. Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez.
Valoarea mesei cuprinse in catalog este:
Mic dejun = 40.00 Lei/ zi/ persoana.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat.
- al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6 ani achita 87.21 lei/zi/copil pentru pat suplimentar si mic dejun inclus.
- copiii intre 7- 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 39 lei/zi/copil pentru mic dejun.
- copiii peste 12 ani achita 87.21 lei/zi/copi pentru pat suplimentar si mic dejun.
In camera dubla se poate introduce un singur pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.