Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL FLORIDA este situat pe malul lacului si beneficiaza de o priveliste superba. In acelasi timp, turistii au acces rapid la plaja, la orasul Constanta, dar si la punctele de interes din statiune: satul de vacanta, parcul acvatic Aqua Magic, telegondola si terenurile de tenis. Hotelul dispune de 88 spatii de cazare impartite astfel: 1 apartament prezidential, 6 apartamente, 57 camere duble cu pat matrimonial si 24 camere duble cu doua paturi.
Acesta pune la dispozitia turistilor: parcare, internet, centru de conferinte, restaurant, bar si o terasa - ponton pe Lacul Siutghiol.
Hotelul se adreseaza si turistilor din segmentul business, punandu-le la dispozitie un centru de afaceri bine organizat.
Nu sunt acceptate animale de companie.
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem bonuri valorice
Pensiune completa - mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem bonuri valorice
Bonurile valorice vor putea fi consumate in restaurantul hotelului si la linia de autoservire, precum si la cele 2 baruri din incinta hotelului. Nu se impune restrictie de suma consumata intr-o anumita zi.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 - 11.99 ANI, ACESTEA INCLUZAND DOAR MICUL DEJUN.
Camerele si apartamentele dispun de TV, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala, seif si grup sanitar cu cadita de dus. Multe dintre spatiile de cazare au balcon.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- primul copil 0 - 6.99 ani beneficiaza de gratuitate folosind acelasi pat;
- al 2-lea copil 0 - 6.99 ani achita 44 lei/ zi, fara pat suplimentar;
- copiii 7 - 11.99 ani achita 50 lei/ zi, daca nu se solicita pat suplimentar sau 63 lei/ zi, daca se solicita pat suplimentar. In ambele variante, beneficiaza si de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
- copiii 12-17.99 ani achita 125 lei/ zi si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
- peste 18 ani se vor taxa la fel ca un al treilea adult in camera si anume un loc in camera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.