Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMIC GALA


Descriere

Hotelul Amic Gala se află la doar 70 de metri de plaja Playa de Palma, în stațiunea Can Pastilla din Mallorca. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la Wi-Fi. Toate camerele au balcon. Oaspeții au acces la piscina și terasa Hotelului Miraflores, situate chiar lângă acesta. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala www.hotelamicgala.com

Localizare:

Hotelul Amic Gala se află la doar 70 de metri de plaja Playa de Palma, în stațiunea Can Pastilla din Mallorca. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la Wi-Fi. 

Facilitati hotel:

Stațiunea Can Pastilla are cel mai mare acvariu din Mallorca și un club nautic. Există o promenadă pe malul mării, unde se află numeroase baruri și terase.

Hotelul oferă servicii de închirieri auto şi de biciclete, precum și depozit pentru biciclete. Zona este ideală pentru ciclism, tenis, golf şi windsurfing.

Facilitati camere:

Toate camerele au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.