Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Adaaran Prestige Water Villas


Descriere

Adaaran Prestige Water Villas - Premium All Inclusiveeste situat pe exclusivista Insulă Meedhupparu din Maldive. Complexul are o piscină in aer liber și pune la dispoziție majordom personal și mese pregătite la comandă.

Aceste vile cu aer condiționat sunt construite deasupra apelor Oceanului Indian, avand un panou de sticlă in podea. Camerele includ TV cu ecran plat, difuzor bluetooth Marshall și aparat de cafea.

Complexul oferă acces la internet WiFi, facilități spa și un centru de fitness. Oaspeții au la dispoziție sporturi nautice si pot face scufundări.

Cele 5 restaurante si 4 baruri de pe insulă servesc mancăruri internaționale rafinate si o selecție de vinuri și trabucuri.

Călătoria pitorească cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Male la Adaaran Prestige Water Villas - Premium All Inclusivedurează 45 de minute. La complex se poate ajunge cu o cursă aeriană internă de 20 de minute pană la Aeroportul Dharavandhoo și apoi cu o barcă cu motor care ajunge in 45 de minute la destinație.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.