Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Situat in statiunea Nikiana, pe coasta de est a Insulei Lefkada, la doar 4 km distanta de localitatea Nidri, hotelul se afla la aproximativ 800 metri fata de plaja.

Lefkada este insula continentala a Marii Ionice. Ea este singura insula din Grecia unde se poate ajunge cu masina, prin traversarea unui pod mobil. In apropiere de podul mobil se gaseste orasul Lefkada, in partea nordica a insulei. In timp, insula a devenit o destinatie preferata de acostare pentru iahturi, avand in prezent cea mai mare marina din Europa. Cunoscuta ca o insula muntoasa, Lefkada are 2 varfuri montane care depasesc altitudinea de 1000 de metri. Cu o suprafata de aproximativ 300 kilometri patrati, insula este acoperita aproape in intregime de vegetatie si culturi de maslini.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de piscina, terasa la ultimul etaj, gradina, sala de mic dejun, bar - restaurant, seif, rent a car, parcare, aer conditionat si internet wireless, teren de tenis, masaj, ciclism, calarie, pescuit, caiac, scufundari.

Facilitati camere: Cele 22 de camere duble sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, internet wireless, baie proprie cu dus, uscator de par si balcon.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.