Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Alexaria Holidays Apartments Lefkada


Descriere

Această proprietate este la 18 minute pe jos față de plajă. Alexaria Holidays Apartments oferă unități de cazare ecologice in Frini, la 1,6 km de orașul Lefkada. Proprietatea are piscină in aer liber, inconjurată de o grădină bine ingrijită. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate, iar oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Unitățile de cazare de la Alexaria Holidays au tavan cu grinzi, mobilier din lemn și TV cu ecran plat. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă bine utilată și baie privată, dotată cu duș.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de langă piscină sau pot juca tenis de masă. Proprietatea pune la dispoziție și o sală de gimnastică de mici dimensiuni.

Orașul Preveza se află la 20 km de Alexaria Holidays Apartments, iar localitatea animată Nydri este situată la 14 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la 15 km de Alexaria Holidays Apartments.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.