Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apostolata Island Resort Spa (ex.Mareblue) Skala


Descriere

Locatia deosebita, pe culmea unui deal, avand o panorama superba asupra marii Ionice, facilitatile hotelului si atentia deosebita de care beneficiaza oaspetii, fac din hotelul Apostolata alegerea ideala pentru petrecerea vacantei in Kefalonia.
LOCALIZARE: Hotelul este localizat in zona Skala la numai 4km distanta de statiunea Skala si 7 km de portul Poros. Aeroportul din Argostoli se gaseste la 37 km distanta.
DOTARI CAMERE: Toate camerele au: A/C, balcon sau terasa, baie cu dus/cada, uscator de par, papuci si halat, minibar, TV satelit, telefon, seif, Wi-Fi, room service.
FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor: Receptie, exchange, TV lounge, Lobby bar, camera pentru bagaje, piscina cu apa de mare, umbrelute sezlong-uri gratuite, prosoape de plaja/piscina, bar la piscina, restaurant, restaurant la piscina, salade conferinte, serviciu de curatatorie, renta car, doctor, Wi-Fi, baby sitting, masaj, Wellness centre, sauna, hamam, manichiura, pedichiura, jacuzzi, piscina pentru copii, Kids club, patut pentru infanti.
PLAJA: Plaja publica a localitatii Skala se gaseste la 4 km distanta. Hotelul beneficiaza de plaja cu ponton.
TIP MASA: Demipensiune sau All inclusive.
ALTE INFORMATII: Taxa locala in valoare de 4 euro/camera/noapte se achita cash la receptie in momentul cazarii.
Pagina web: www.apostolata.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.