Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

W Abu Dhabi-Yas Island


Descriere

W Abu Dhabi - Yas Island beneficiază de un design unic, fiind amplasat pe jumătate pe uscat și jumătate pe apă. Acesta cuprinde mai multe localuri de luat masa și lounge, camere moderne, cu iluminat ambiental și internet gratuit. Acesta oferă vedere directă la circuitul de Formula 1.

Localizare

W Abu Dhabi - Yas Island este conectat la zona continentală Abu Dhabi printr-un pod, fiind la doar 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Abu Dhabi și o călătorie de 15 minute cu mașina de centrul orașului Abu Dhabi. Oaspeții pot ajunge pe jos la un teren de golf cu 18 găuri şi la centrul comercial Yas.

Facilitati Hotel

Seara se organizează diferite programe de divertisment. Centrul spa este amenajat în stilul unui hamam tradițional şi are 2 piscine pe acoperiș, cu vedere la asfințitul de soare. Oaspeții au la dispoziție clubul Yas de pe plajă, cu facilități de plajă excelente, piscină, bar și zonă de luat masa. În plus, oaspeții au acces gratuit la acest club și beneficiază de serviciul de transfer Yas de la hotel la clubul de pe plajă.

Facilitati Camere

Camerele elegante au TV LCD, iPod docking station și ferestre din podea până în tavan.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.