Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

LOTUS HOTEL APARTMENTS


Descriere

Situat în Kato Daratso, Lotus Hotel Apartments oferă cazare cu aer condiționat și acces la o grădină cu piscină în aer liber. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.Orașul Chania se află la 3,5 km de Lotus Hotel Apartments, iar orașul Rethymnon este la 48 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Chania, situat la 15 km de proprietate.

Localizare

Orașul Chania se află la 3,5 km de Lotus Hotel Apartments, iar orașul Rethymnon este la 48 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Chania, situat la 15 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Lotus Hotel Apartments oferă cazare cu aer condiționat și acces la o grădină cu piscină în aer liber. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare de la acest hotel de apartamente au prăjitor de pâine, frigider, aparat de cafea, plită și fierbător de apă. Unele unități au zonă de relaxare și/sau terasă. De asemenea, există televizor cu canale internaționale.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.