Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ROYAL CLASSIC


Descriere

Hotelul ROYAL CLASSIC se numara printre cele mai noi unitati de cazare din Cluj-Napoca, fiind deschis in aprilie 2010. Hotelul este la 8 minute de mers cu taxiul si 30 minute de mers pe jos de zona centrala a Municipiului Cluj-Napoca, In apropiere este Centrul Comercial IULIUS MALL si de zona universitara “ECONOMICA"

Hotelul ROYAL CLASSIC indeplineste cerintele de calitate si standarde europene, fiind dotat cu cele mai moderne utilitati in dorinta de a oferi clientilor multiple facilitati pentru cazare, masa, afaceri, conferinte, seminarii, dar si pentru alte evenimente sau relaxare.
HOTELUL ROYAL CLASSIC se numara printre cele mai noi unitati de CAZARE din Cluj-Napoca, fiind deschis in aprilie 2010. Clasificat la trei stele, hotelul indeplineste cerintele de calitate si standarde europene, fiind dotat cu cele mai moderne utilitati in dorinta de a oferi clientilor multiple facilitati pentru cazare, masa, afaceri, conferinte, seminarii, dar si pentru alte evenimente sau relaxare.
Toate cele 55 spatii de cazare, camere single sau duble, apartamente standard sau de lux, sunt modern utilate si beneficiaza de aer conditionat, birou de lucru, minibar, televizor, internet wirelles sau prin cablu, linie telefonica interna si internationala, muzica ambientala, baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, suport pentru aparatul de ras. Apartamentele de lux sunt dotate cu bai spatioase cu jacuzzi, dar si cu bai de serviciu.
Hotelul dispune, de asemenea, de sali spatioase care faciliteaza intalniri pentru 300 de persoane, posibilitati de organizare a unor banchete, nunti, conferinte, seminarii, dineuri, aniversari. Saloanele minunat vitrate si iluminate natural si artificial, oferind un cadru elegant si intim, bucataria dotata dupa cele mai exigente cerinte, dar si o echipa calificata si primitoare, va asteapta cu meniuri si preparate atat din bucataria traditionala romaneasca dar si cu specialitati europene si internationale.

Descriere camere:
Numar total camere: 55
* Duble: 47 - 37 twin si 10 matrimoniale.
* Apartamente: 6 - apartamente standard.
* Apartmente junior: 2 - apartamente deluxe.
Facilitati camere:
* instalatie de aer conditionat si ventilatie electronica, reglabila individual
* mobilier modern
* televizoare LCD
* televiziune digitala prin cablu
* birou de lucru
* internet wireless si prin cablu de mare viteza
* telefon international cu acces direct
* mini-bar
* muzica ambientala cu volum reglabil individual
* balcon ( la 25 din cele 55 de spatii de cazare)
* cabina de dus, cada de baie sau jacuzzi (doar in apartamente), halate de baie (doar in apartamente), uscator de par, priza pentru aparatul de barbierit, produse de ingrijire personala, usi cu cartela si inchidere automata, senzor de incendiu, alarma in caz de accident, semnalizare externa DND (do not disturb), draperii blackout, geamuri termopan, patut pentru copil (la cerere), fier si masa de calcat (la cerere), room service (intre orele 7:00 – 22:00), servicii spalatorie si calcatorie

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de facilitati precum:
* apel de trezire, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, servicii concierge, room service (intre orele 7:00 – 22:00), sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, spalatorie, facilitati VIP in camera, mic dejun in camera, serviciu de calcatorie, suita nuptiala, pranz la pachet, inchirieri auto, fax/copiator, serviciu de concierge, check-in/check-out privat, meniuri cu diete speciale (la cerere)

Locatie:
Hotelul este la 8 minute de mers cu taxiul si 30 minute de mers pe jos de zona centrala a Municipiului Cluj-Napoca, In apropiere este Centrul Comercial IULIUS MALL si de zona universitara “ECONOMICA"

Atractii turistice:
Gradina Botanica Alexandru Borza si Muzeul Botanic, Parcul Etnologic Romulus Vuia, Cetatea Clujului, Cetatuia, Casa Monetariei, Primaria, Prefectura, Teatrul National Lucian Blaga si Opera Romana, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, Universitatea Babes-Bolyai, Ruine de constructii romane, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Zoologic, Muzeul Universitatii, Muzeul de Minerologie, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Vivariul, Colectia de Istorie a Farmaciei, Bastionul Croitorilor, Muzeul de Speologie Emil Racovita.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14.00
Check-out: pana la ora 12.00

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu (deschis intre 07:00 – 22:00).

Facilitati evenimente:
Sali conferinta:
* Salon CLASSIC maxim 50 pers;
* Sala REGELE FERDINAND maxim 70 pers;
* Salon ROYAL maxim 170 pers;
* Ballroom ROYAL maxim 270 pers.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.