Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL NAPOCA


Descriere

Situat chiar in inima orasului, Grand Hotel Napoca este alegerea ideala atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru calatorii de agrement.
La acest hotel va punem la dispozitie sejururi incepand de la minim 1 noapte cu mic dejun si masa in sistem fisa cont.

Descriere camere:
Dotari generale camere: aer conditionat, baie cu dus - sau cada, uscator de par, telefon, birou.
Hotelul dispune si de camere de tip family - cu usa comunicanta intre ele (o camera matrimoniala + camera cu canapea extensibila) si apartamente compuse din living cu canapea fixa si dormitor.

Descriere facilitati:
animalele de companie acceptate - contra cost.

Locatie:
GRAND HOTEL NAPOCA este situat central, pe malul Somesului Mic, la 250 m distanta de Parcul Central.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, mic dejun in sistem bufet suedez, pranz sau cina in sistem a la carte. Restaurantul serveste preparate internationale si are un meniu a la carte. Exista si o terasa unde oaspetii se pot relaxa si pot admira zona inconjuratoare.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 9 - cu o capacitate pornind de la 40 locuri pana la 1600 locuri/sala, dotate cu aparatura specifica: microfoane fixe, mobile si microfoane wireless de prezidiu, prezidiu modular, pupitru orator, scena mobila, ecrane LCD, ecrane culisabile de proiectie, ecrane mobile de proiectie, proiector.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.