Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOMENIUL DAMBU MORII


Descriere

Domeniul Dambu Morii o adevarata gazda primitoare va propune sa va deconectati de rutina cotidiana.

La doar cateva minute de traseul ce conduce la Cascada si Canionul 7 Scari dar si de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dambu Morii intins pe o suprafata de 1,5 hectare va propune sa va deconectati de rutina cotidiana, sa va bucurati de aerul curat si de splendoarea naturii neexplorate.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 31 camere duble twin dintre care 21 camere twin standard si 10 camere twin superior.
Dotari camere: tv, terasa sau balcon propriu (cu masa si scaune la cerere), baie proprie, uscator de par in baie, minibar cu produse (contra-cost), telefon, acces internet wifi, sistem de incalzire, seif, papuci de camera.

Descriere facilitati:
Suntem o gazda primitoare a ceremoniilor religioase sau civile in aer liber, cu altar special amenajat pe insula Domeniului Dambu Morii, in gradina de vara. Experienaa bogata ne ajuta sa organizam cu succes evenimente festive, conferinte, team building-uri, petreceri private, botezuri sau alte evenimente speciale.
De asemenea Marabou – terasa cu piscina a hotelului este acum pregatita pentru desfașurarea celor mai spectaculoase petreceri in aer liber avand capacitatea de 350 de locuri.
Facilitatile locatiei sunt completate de piscina exterioara, locul de joaca pentru copii in parcul natural, gradina de vara si parcare supravegheata video.
Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dambu Morii (31 de camere) este completata de un restaurant, o sala de evenimente festive sau corporate cu capacitate generoasa si doua sali de conferinte cu dotari specifice: videoproiector, ecran de proiectie, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteza.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, sistem a-la-carte.

Facilitati evenimente:
Domeniul dispune de doua sali de conferinte cu dotari specifice: videoproiector, ecran de proiectie, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteza.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.