Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ARMATTI


Descriere

ARMATTI inseamna confort si functionalitate.
Satisfactia oaspetilor este data de felul prin care Hotelul ARMATTI isi arata constant devotamentul: serviciile fara cusur

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par, telefon, birou de lucru.
Numar total camere: 30 - duble standard, duble executive si junior suite.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie - contra cost, internet - wireless, business corner, salon de mic dejun, bar de zi.
Servicii: masa si fier de calcat la cerere, ziare, informatii turistice.

Locatie:
Hotel ARMATTI este situat in centrul vechi al Brasovului, in locul cu cele mai faimoase locatii ale orasului. Este localizat langa Parcul Central, aproape de Cetatea Brasovului si la 5 minute de Piata Sfatului. Aici se gasesc cele mai diverse optiuni culinare in numeroasele restaurante, cafenele si pub-uri din apropierea strazii Republicii.

Atractii turistice:
Biserica Neagra, Casa Negustorilor (Podul Batusilor - Cerbul Carpatin), Casa Muresenilor, Cetatea Brasovului, Biblioteca Honterus, Piata Sfatului, Turnul Negru, Turnul Alb, Canalul si Bastionul Graft, Bastionul Tesatorilor, Poarta Ecaterina, Poarta Schei, Strada Sforii, Muzeul Primei Scoli Romanesti, Muzeul de Arta, Biserica Sfantul Nicolae, Sinagoga.

Politici:
Check-in: ora 15:00.
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
Micul dejun se serveste in sala speciala amenajata la mansarda, aceasta are o capacitate de 44 de locuri si beneficiaza de lumina naturala.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - Sala de sedinte Gantt cu o capacitate de 10 locuri in aranjament consiliu si Sala Venn cu o capacitate de 22 de locuri in aranjament teatru.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.