Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Restaurante si baruri:
dz 7: 30h. - 10: 30h. - Mic dejun continental, cu o mare varietate de croissante franceze, clatite sau napolitane, sortiment bogat de dulciuri si miere bulgara, branza, carnati calzi si reci. Pentru inceputul perfect al zilei, va oferim o gama larga de ceai, filtru aromat de cafea, espresso, cappuccino, o gama larga de sucuri facute din fructele gradinilor Albenei.
dz 12: 30h. - 14: 30h. - Pranz - Bucatarie internationala, incluzand salate proaspete, supe, peste proaspat, paste, SHO W cooking, bufet vegetarian, bufet pentru copii, inghetata, diferite deserturi franceze, fructe produse din gradinile Albenei.
dz 15: 00h. - 17: 00h. - Snack Bar - diverse optiuni de street food
dz 18: 00h. - ora 21: 00. - Cina - Calatorie culinara in jurul lumii. Acesta combina aromele bucatariei europene si ale lumii cu un bogat bar cu salate, care ofera peste proaspat preparat, gatit in spectacol, inclusiv optiuni vegetariene si dietetice. Va oferim deserturi delicioase, fructe proaspete produse din gradinile Albenei si sortiment bogat de inghetata.
dz 10: 00h. - 23: 00. - Lobby Bar Sandy Beach, Bauturi All Inclusive.
dz 12: 30h. - 14: 30h. / 18: 00. - ora 21: 00. - Bar in restaurantul principal Bauturi All Inclusive.
dz Bufet de Paste care include oua si Panetonne la receptie (18.04.20 de la 23:00)
Lun Pranz si cina de Paste in data de 19.04.20 / duminica / - oua de Paste, paine de Paste proaspat coapta, miel prajit aromat, salate verzi, dulciuri de Paste si delicioase pentru copii. Muzica live la restaurant in timpul cinei de vacanta.
Music Muzica live - in timpul sarbatorilor de Paste;
dz Bauturi la baruri si restaurante (conform consiliului de administratie) - selectie de ceai si cafea, cacao, apa minerala, bauturi necarbonate si carbogazoase de la masina, cocktail-uri - nealcoolice si alcoolice, bere de ciorba, vin de tiraj, vin spumant , Bauturi alcoolice bogate in alcool si lichioruri, vermuturi, bauturi anasonice.
dz Minibar - la sosire - apa minerala, suc, bere.

Animatie si Divertisment:
Entertainment Divertisment zilnic si animatie sportiva pentru adulti si copii, realizat de echipa de animatie profesionala din Albena.
dz Sporturi si jocuri de grup - volei si fotbal pe plaja, tenis de masa, darts etc.
dz Programe de spectacole de seara (de la 16.04 pana la 20.04 incl.)
dz animatie si muzica live;
dz Concert in sala Perunika (ora 18.04 la ora 20: 30) - mix modern de muzica clasica cantat pe un violoncel, urmat de muzica perena, pop si dance, prezentata de o trupa de muzica si pentru finala - DJ party. Continuarea programului 3 ore. Intrare gratuita pentru oaspetii hotelului si taxa suplimentara pentru vizitatorii externi); Bauturile sunt contra cost.
dz Activitati pentru copii
- diverse activitati si sporturi in clubul de copii;
- Colorare, pictura, clip art Oua si iepurasi de Paste, aplicatie;
- Vanatoare de oua de Paste;
- Lexicon de Paste;
- Carnavalul de Paste
- decoratiuni de Paste - coroane, flori, oua de carton, ghirlande
- Jocuri si activitati: Activitati speciale pentru intreaga familie
- bufet pentru copii si disco pentru copii;


Servicii suplimentare gratuite pentru copii:
dz Patut
dz Loc de joaca pentru copii
dz Scaune pentru copii




Programul special de Paste:
dz Vineri, 17.04.20 Dl.
o ora 16:00. - Transfer de la Albena la Obrochishte si / sau Balchik / biserica / - rugaciune traditionala si trecere sub masa pentru sanatate; (taxa suplimentara, rezervari pana la 17/04/20 la 12:00).
Pret: 5 euro pe adult / 3 euro pe copil
dz Sambata 18.04.20 Dl .:
o 22: 30/22: 50 - Transfer de la Albena la Obrochishte - Sarbatoarea Pastelui (taxa suplimentara, rezervari pana la 18/04/20 ora 15:00). Oua, lumanari si cani colorate vor fi furnizate de la receptie pentru fiecare oaspete.
Pret: 5 euro pe adult / 3 euro pe copil
dz Duminica 19.04.20 Dl .:
Oportunitati de excursie:
Optiunea 1: Degustarea vinurilor din podgoriile Albena, Pret: 8 Z pe adult / 5 Z pe copil
Optiunea 2: Varna City Tour si cumparaturi, pret: 10 Z pe adult / 6 Z pe copil


Relaxare si sport:
o Relaxare si Spa:
dz Acces gratuit la piscina interioara la hotelul Dobrogea.
Programs Programe si proceduri de spa pentru toti oaspetii (contra cost) - la Flamingo Grand Hotel 5 * - Elements Spa & Wellness, Maritime Paradise Blue 5 * - Senses Spa & Wellness, Ralitsa Superior 4 * - Ralitsa Spa & Wellness si spa Albena
O Sport:
o Aerobic, Pilates, antrenament de putere, S tretching, Aerobic de dans, Zumba, Cross Fit, Tae Bo, Aqua aerobic, Aqua Therapy si Kan goo Jump.
o Inot, calarie, tenis (locuri de joaca interioare si exterioare) - contra plata;
o Baschet, fotbal, volei (interior si exterior) (in programul de animatie la orele desemnate)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.