Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AHG WARIDI BEACH RESORT AND DREAMS BAY RESORT


Descriere

Descriere
AHG Waridi Beach Resort & SPA ofera servicii de patru stele la malul marii si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum piscina exterioara si acces imediat la zona de plaja privata, echipate cu umbrele si sezlonguri tipice zanzibareze, transfer de la si/sau la aeroport, un centru SPA si Wellness, serviciu de inchirieri auto si excursii pe insula.


Localizare
Complexul AHG Waridi Beach Resort & SPA este localizat pe coasta de nord-est a insulei exotice Zanzibar, in statiunea Pwani Mchangani.
Aeroportul International Abeid Amani Karume si capitala Stone Town se afla la aproximativ 45 km distanta de complex.


Plaja
Complexul AHG Waridi Beach Resort & SPA se afla la malul marii, pe faimoasa plaja cu nisip fin si alb si ape cristaline din Pwani Mchangani.
Oaspetii se pot relaxa la plaja, bucurandu-se de soarele zanzibarez, sau pot participa la diverse sporturi nautice kitesurfing, scufundari, inot cu delfinii.


Dotari camere
AHG Waridi Beach Resort & SPA cuprinde 62 de camere luminoase si spatioase camere standard, bungalow-uri cu vedere la gradina si la ocean, camere family, doua suite cu acces direct la plaja (Waridi si Sultan).


Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LCD cu receptie satelit, dulap, paturi cu baldachin, seif, minibar, cana fierbator, espressor, balcon sau terasa cu zona de relaxare, baie privata cu cada sau dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci si halate de baie, prosoape, plase anti-insecte, prize langa pat.


Facilitati hotel
AHG Waridi Beach Resort & SPA pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum parcare, receptie deschisa 24/7, serviciu de spalatorie si calcatorie contra cost, servicii medicale disponibile la cerere, magazin de suveniruri, room service, sali de conferinte sau evenimente.


In cadrul centrului SPA si Wellness, oaspetii beneficiaza de diverse tipuri de masaje, tratamente faciale si corporale, proceduri de infrumusetare. Tot aici se afla o sala de fitness, o piscina interioara si o sauna.


AHG Waridi Beach Resort & SPA cuprinde trei restaurante, care ofera preparate culinare cu specific mediteranean, swahili, vegetarian si fast food, atat in regim a la carte, cat si in stil bufet suedez.


Printre activitatile recreative si sportive la care pot participa toti oaspeti, se numara programe de divertisment si muzica live, seri cu cina tematica, tenis de camp, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, alaturi de echitatie si o gama variata de sporturi acvatice (snorkeling, scufundari, caiac-canoe, windsurfing, pescuit).


Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.waridibeachresort.com/


Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.La hotel se solicita o taxa de 1 USD / pers / noapte, conform legii turistice din Zanzibar, care se va achita la receptie.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.