Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Tenerife Hotel

   Playa De Las Americas


Descriere

Localizare: la 300 de metri de plaja Las Vistas din Tenerife.

Facilitati hotel: receptie 24h, schimb valutar, bancomat, cameră de bagaje, lounge/cameră cu TV comună, 2 piscine, piscină pentru copii, bar la piscină, restaurant, pranz la pachet, bar, snack bar, cafenea, divertisment de seară, muzică/spectacol live, club pentru copii, animatori, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, tenis de masă, sală de fitness, magazin de suveniruri/cadouri, terasă, grădină, Wi-Fi gratuit.

Facilitati contra cost: inchirieri auto, biliard, inchirieri biciclete, baie turcească/baie de aburi, masaj, spa și centru de wellness, sauna, bărbier/salon de frumusete, serviciu de călcătorie, curătătorie chimică , spălătorie, fax/copiator, săli de conferintă si petreceri.

Facilitati Cameră dubla standard: pat matrimonial sau twin, baie proprie, cadă sau dus, bideu, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, prosoape, aer conditionat, seif (contra cost), telefon, TV cu ecran plat, canale prin satelit, minibar (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.