Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REEF OASIS BEACH RESORT


Descriere

Oferind o zonă de piscină amenajată cu 13 piscine, acest complex oferă camere cu aer condiționat și balcon cu vedere la Marea Roșie sau la piscine. Are o plajă privată și un teren de tenis. Hotelul nu organizeaza cine festive de Craciun si Revelion!

Localizare

Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh se află la 14 km, iar complexul oferă parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Reef Oasis are 6 restaurante care servesc mâncăruri italiene și la grătar, printre o gamă largă de specialități. Există 10 baruri, dintre care unele servesc băuturi în timpul zilei, în timp ce altele oferă divertisment seara.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de lângă piscine sau pot folosi centrul de fitness. Oaspeții mai tineri pot vizita Nemo’s Kids Club. Centrul spa Reef oferă o gamă largă de facilități spa, inclusiv o cadă cu hidromasaj, o saună și tratamente de masaj.

Are o plajă privată și un teren de tenis.

Facilitati Camere

Înconjurat de Munții Sinai, Reef Oasis Beach Resort oferă camere spațioase, cu aer condiționat și TV prin satelit. Fiecare cameră este decorată în culori neutre și are mobilier modern.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.