Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARROTEL AQUA PARK RESORT (EX PARK INN by RADISSON)


Descriere

VIP Club Card - Verificati lista actualizata a beneficiilor incluse in acest program pe link-ul de mai jos: https://www.cocktailholidays.ro/vip-club/vip-club-beneficii/ Bine 7.6 Booking.com Este un hotel de 4 stele, situat in Nabq Bay, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, la 500 m de plaja, la o distanta de 20 km de Na’ama Bay si de 7 km de aeroportul Sharm El Sheikh International. Aflat la cativa pasi de Marea Rosie, resortul este alegerea perfecta pentru turisti, aflandu-se langa o serie de atractii naturale si culturale, dar si langa magazinele, barurile si cluburile locale. Hotel recomnadat tinerilor si familiilor cu copii dornici de distractie. Atentie: Family room 2 bedrooms inseamna de fapt 2 camere : living + dormitor si in living exista posibilitatea de a pune pat suplimentar!

Localizare

Park Inn Resort este un hotel de 4 stele, situat in Nabq Bay, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, la 500 m de plaja, la o distanta de 20 km de Na’ama Bay si de 7 km de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 401 camere, 2 restaurante, 5 baruri, 2 piscine (una dintre ele incalzita iarna) echipate cu umbrele, prosoape si sezlonguri, o piscina, loc de joc si un club pentru copii, aqua park cu 25 de tobogane, 6 piscine (doua dintre ele incalzite iarna), o piscina cu valuri artificiale, programe de animatie, magazine, un centru de fitness, centru wellness, internet wi-fi, loc amenajat pe plaja pentru a juca volei si fotbal si un centru de scufundari. Turistii mai pot juca darts si tenis de masa si pot beneficia de serviciul de room service. De asemenea, exista 3 terenuri de tenis, cu nocturna, langa hotel.

Facilitati camere

Park Inn Resort are 401 standard, superior, family, junior suite, cu vedere la gradina, la piscina sau la aqua park. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, terasa/balcon, mini frigider, telefon, televizor, seif, baie cu uscator de par si cada.

Sport si divertisment

Turistilor le stau la dispozitie numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber, menite sa creeze un sejur minunat: 2 piscine pentru adulti, aqua park cu 9 tobogane pentru adulti, 6 piscine (doua dintre ele incalzite iarna) si o piscina cu valuri artificiale, programe de animatie, un centru de fitness, loc amenajat pe plaja pentru a juca volei si fotbal si un centru de scufundari. Turistii mai pot juca darts, tenis de masa sau tenis pe unul dintre cele 3 terenuri cu nocturna amplasate langa hotel.

Drinks & Food

Restaurantele servesc atat preparate din bucataria orientala cat si din cea internationala, iar barurile ofera diverse tipuri de bauturi, de la bauturi racoritoare, bere, ceai pana la cafea si cocktailuri exotice. Prin preparatele delicioase, cocktailurile si cadrul elegant oferite de cele doua restaurante si cele cinci baruri se garanteaza o experienta gastronomica perfecta la Park Inn Resort.

Facilitati copii

Copiii se pot distra de dimineata pana seara in aqua park, unde ii asteapta 16 tobogane, sau in piscina, clubul si locul de joaca pe care hotelul le pune la dispozitia lor. In meniu, exista o sectiune speciala adresata copiilor.

SPA & Welness

Turistii care aleg sa se cazeze in acest hotel au acces la centrul wellness, complet echipat, unde se pot bucura de cele trei saune si camere cu aburi, jacuzzi, masaj si tratamente de infrumusetare.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.