Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK REGENCY SHARM EL SHEIKH RESORT (ex. HYATT REGENCY)


Descriere

Descriere: Hotelul este unul dintre cele mai bune hoteluri VIP din Sharm el Sheikh. Deservire si bucatarie impecabile, camere confortabile, o varietate larga de servicii suplimentare, plaja cu nisip, corali si gradina cu plante exotice, toate acestea creaza o atmosfera deosebita. A fost renovat in totalitate in anul 2000, iar ultima renovare a fost in 2005. Hotelul are 11 cladiri cu 1, 2 si 3 etaje si dispune de 439 camere.

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 5 km de aeroport si la 5 km de golful Naama Bay, pe malul marii, in golful Garden Bay.

Plaja: Hotelul dispune de plaja proprie cu nisip si ponton, in apropiere fiind si recif de corali. Plaja este organizata cu umbrele, sezlonguri si prosoape gratuite, existand si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.

Dotari camere: Hotelul are 439 de camere spatioase, dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, telefon, seif, wi-fi, TV satelit, mini bar, baie cu dus si uscator de par.

Facilitati hotel: Hotelul ofera clientilor receptie 24 de ore, wi-fi gratuit in toate zonele publice, 5 restaurante (2 a la carte), 4 baruri, 3 piscine exterioare (doua, cu incalzire), tobogan, umbrele, sezlonguri si prosoape gratuite, cabinet medical, medic (disponibil, la cerere), spalatorie, coafor, salon infrumusetare, 4 sali de conferinte (capacitate maxima de 840 persoane), magazine, centrul SPA, schimb valutar, bancomat, rent-a-car, parcare, autocar pana in oras (3 ori pe zi, gratuit)

Relaxare si sport: sauna, baie cu abur, jacuzzi, sala fitness, aerobic, programe de divertisment, baschet, volei pe plaja, fotbal, tenis de masa, inchiriere rachete de tenis, biliard, squash, cursuri scuba diving.

Facilitati pentru copii: Hotelul asigura copiilor piscina, camera de joaca, teren de joaca, meniu pentru copii, mini-club (5 -12 ani), baby-sitter (contra cost), patut pentru copii si scaune speciale (la cerere, gratuite).

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: www.parkregency.net

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.