Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Amplasare

Hotelul boutique se potrivește perfect pentru clienții care apreciază ambianța plină de stil și se află în Akrotiri.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat cu un lift și o recepție dispune de 25 de camere. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție room-service, un serviciu de spălătorie și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina cu o zonă de scăldat pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau exerciții fizice regulate. Șezlonguri comode așteaptă pe terasa însorită. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Printre ofertele de activități în timpul liber ale hotelului se numără ciclism/ciclism montan, un spa și terapii prin masaj. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Unitatea de cazare dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. De asemenea există posibilitatea de a alege mic dejun.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.