Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alea Studios Apartments


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă iși intampină clienții la Ialysos. Cel mai apropiat aeroport este Rhodos (RHO) și se află la aproximativ 8 km.

Dotări

Aparthotelul iși intampină clienții cu ospitalitate intr-o unitate de 2 etaje cu un lift și 24 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, room-service, un coafor și o spălătorie de tip self-service. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Pe langă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare (gratuit). Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare intr-un seif. In chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi (contra cost) creează confort optim. In baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. In ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, locul de cazare mai oferă, pe langă ciclism/ciclism montan, călărie, windsurfing și un spa, și o sală de fitness contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.