Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CANONNIER BEACHCOMBER GOLF RESORT & SPA


Descriere

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa se află în partea de nord a insulei Mauritius, în Pointe aux Canonniers, la câteva minute de Grand Baie și oferă camere luminoase, cu vedere la grădinile tropicale, piscine sau ocean. Are 3 restaurante, o multitudine de sporturi nautice și terestre, precum și un spa amplasat într-un banian bicentenar impresionant. Părinții pot să se relaxeze la piscină sau la spa, care include 6 camere de masaj, sau să se bucure de saună și hamam la centrul de fitness. Pentru oaspeții mai tineri, cu vârsta între 3 și 11 ani, clubul pentru copii asigură un program cuprinzător de activități gratuite. În plus, adolescenții pot participa la activități distractive, special concepute pentru ei la clubul pentru adolescenți.

Localizare

Complexul este la 75 km de Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam și la numai 5 km de Grand Baie.

Facilitati hotel

Printre cele 3 restaurante se numără Navigator, care servește preparate mauritiene și oferă vedere spectaculoasă la insulele din nord. Restaurantul Le Frangipanier propune bufete tematice, iar La Serenata pregătește mâncăruri italiene. De asemenea, complexul are 2 baruri și un program de divertisment săptămânal.

Pentru amatorii de sporturi terestre, există, printre altele, un teren de minigolf și 3 terenuri de tenis iluminate. Cei care preferă sporturile nautice pot să facă schi nautic, snorkelling și stand-up paddle. În plus, personalul de la Canonnier Beachcomber poate organiza excursii, inclusiv tururi cu barca cu fund de sticlă și pescuit la mare adâncime.

Facilitati camera

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, o zonă de lounge cu un TV cu canale prin satelit, un minibar și o baie modernă cu articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.