Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartments Rosa Del Mar Spa


Descriere

Descriere HOTEL APARTMENTS ROSA DEL MAR SPA:
Dupa ce a fost renovat complet in 2013, Rosa Del Mar Spa s-a redeschis ca aparthotel de 4* dedicat vacantelor de familie si in cuplu. Se afla intr-o zona linistita intre statiunile Palmanova si Magalluf, in apropierea plajei.

Tip masa:
Demipensiune.

Localizare HOTEL APARTMENTS ROSA DEL MAR SPA:
Hotelul se afla la 150 de metri de plaja frumoasa cu nisip a statiunii Palmanova, la 30 km de Aeroportul Palma.


Dotari camere:
Rosa del Mar Spa are studiourile dotate cu: 2 paturi de o persoana, canapea extensibila, bucatarie utilata, baie, terasa, TV Satelit, telefon, aer conditionat, seif (contra cost). Camerele de tip Junior Suite sunt dotate cu: pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu dus cu hidromasaj, bucatarie utilata, terasa, aer conditionat, TV Satelit, telefon, seif (contra cost), uscator de par.

Facilitati HOTEL APARTMENTS ROSA DEL MAR SPA:
Hotelul dispune de: piscina exterioara cu terasa pentru plaja, centru spa cu piscina interioara, baie turceasca, sauna, restaurant bufet, restaurant a la carte deschis doar pentru cina, sala de sport, camera cu jocuri, receptie 24h, Wi-Fi gratuit, servicii pentru biciclisti. In apropierea hotelului sunt terenuri de tenis, golf si fotbal.

Facilitati copii:
Mini club pentru copii de 4-12 ani cu animatori, mini disco in fiecare seara, piscina Splash cu jeturi de apa si tobogane (unul pentru copii de 2-6 ani si altul pentru copii de 7-14 ani), restaurant Happy Burger care serveste gustari, racoritoare si inghetata in timpul zilei, bufet special pentru copii la restaurantul principal cu tacamuri si farfurii speciale, scaune inalte, patuturi pentru copii in camera, spectacole de muzica, dansuri sau magie seara.

Web: www.marhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.