Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Superb 9.1 Booking.com Hotelul este situat de-a lungul coastei de est a insulei Lefkada, la 12 km de orasul Lefkada si la 4 km de satul Nydri. Se intinde pe o suprafata de 40 de hectare de terenuri amenajate, de-a lungul unei plaje retrase. Exista mai multe cladiri separate interconectate cu alei, pline cu flori si plante, care duc spre plaja. Hotelul este recomandat pentru familii dar si pentru cupluri. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat de-a lungul coastei estice a insulei Lefkada, pe plaja, la 12 km de orasul Lefkada si la 4 km de satul Nydri.

Facilitati hotel

Hotelul are 135 de camere si apartamente (suite) impartite in mai multe cladiri tip „insula” si noua aripa, 3  terenuri de tenis, sala de sport cu vedere la mare, 2 piscine in aer liber, 3 restaurante, 2 baruri, Spa, centru wellness cu 2 piscine interioare (una incalzita), 2 saune uscate, 1 sauna cu aburi, jacuzzi, salon de infrumusetare, un pavilion de yoga orientat spre rasarit, volei de plaja, sporturi nautice, sezlonguri la plaja, casa de joaca pentru copii, loc de joaca in aer liber,  acces gratuit la internet WIFI in zonele publice.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului au aer conditionat, TV satelit cu DVD player, seif, minibar, baie cu dus, uscator de par, papuci, balcon. Camerele  standard sunt situate in aripa renovata a cladirii tip „insula".  Cele mai multe dintre camerele superioare sunt situate in "aripa noua" a hotelului. Exista si unele camere superioare situate in aripa renovata tip "insula". Camerele superioare pot gazdui pana la 3 persoane. Suitele sunt situate in "aripa noua" a hotelului si includ 2 camere separate (un dormitor si o camera de zi). Toate camerele au acces la un balcon sau o veranda. Toate camerele au acces gratuit la internet WIFI. In camerele Superior si Family conexiunea la Internet se poate face si prin cablu.

Sport & divertisment

Hotelul are 3  terenuri de tenis cu nocturna, sala de sport cu vedere la mare, volei pe plaja, sporturi nautice (canoe, paddle surfing, ski nautic), 2 piscine in aer liber, 2 piscine interioare (una incalzita), jacuzzi, sala de jocuri pentru adulti si adolescenti.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet (07:30-10:30). Optional se poate solicita supliment de cina bufet  (19:00-22:30). In restaurantul principal se organizeaza seri tematice cu muzica live, dansuri traditionale din Grecia, Italia si bazinul mediteranean. In restaurantul A la carte se poate servi pranzul (13:00-18:00), iar in bistro se poate servi cina A la carte (20:00-23:00). Barul de la piscine functioneaza zilnic intre 09:30-01:00 si serveste o gama larga de bauturi alcoolice si non-alcoolice, precum si gustari.

Facilitati copii

Cei mai tineri oaspeti ai hotelului au la dispozitie loc de joaca in interior si in aer liber, sala de jocuri pentru adolescenti.

Spa & Welness

Centrul Spa & wellness are 2 piscine interioare (una incalzita), 2 saune uscate, 1 sauna cu aburi, jacuzzi, salon de infrumusetare, un pavilion de yoga orientat spre rasarit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.