Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SMY KOS BEACH&SPLASH (Ex. Princess of Kos)


Descriere

Smy Kos Beach & Splash este situat pe o plajă frumoasă din partea de nord a insulei Kos, în apropiere de satul Mastihari. Hotelul are 4 piscine (inclusiv 2 pentru copii) şi o sală de fitness. Hotelul all inclusive Princess servește bufete de mic dejun, prânz şi cină la cele 2 restaurante ale sale. De asemenea, oaspeții pot savura anumite băuturi la barul de pe plajă sau la cele 2 baruri de la piscină.

Localizare

Smy Kos Beach & Splash este situat pe o plajă frumoasă din partea de nord a insulei Kos, în apropiere de satul Mastihari.

Facilitati Hotel

Hotelul all inclusive Princess servește bufete de mic dejun, prânz şi cină la cele 2 restaurante ale sale. De asemenea, oaspeții pot savura anumite băuturi la barul de pe plajă sau la cele 2 baruri de la piscină.Construit în stil arhitectural specific Mării Egee și înconjurat de grădini frumoase cu palmieri şi flori colorate, Smy Kos Beach & Splash oferă vedere la apele limpezi ale Mării Egee.

Facilitati Camere

Smy Kos Beach & Splash oferă cazare în camere, apartamente şi studiouri cu balcon cu vedere la mare, la piscine sau la grădină. Fiecare unitate de cazare este prevăzută cu TV prin satelit, frigider şi aer condiţionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.