Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PLATANISTA HOTEL


Descriere

Hotelul Platanista în stil mediteranean este situat într-o locaţie liniştită, la doar 150 de metri de plajă şi la 1 km de portul de agrement din Kos. Acesta oferă 2 piscine mari în aer liber, facilităţi de spa şi parcare privată gratuită.

Localizare

Hotelul Platanista în stil mediteranean este situat într-o locaţie liniştită, la doar 150 de metri de plajă şi la 1 km de portul de agrement din Kos. Aeroportul Internaţional Kos se află la 28 km.

Facilitati Hotel

Hotelul are 2 piscine mari în aer liber, facilităţi de spa şi parcare privată gratuită. Copiii se pot bucura de piscina de mică adâncime, de locul de joacă şi de activităţile organizate. Oaspeţii mai activi pot juca un meci de tenis sau mini-golf. După o zi de activităţi şi excursii, centrul spa Platanista oferă tratamente de masaj. Oaspeţii se pot bucura de un mic dejun bogat înainte de a se relaxa în jurul piscinelor mari în aer liber, dintre care una are jeturi cu hidromasaj. Cina include preparate din bucătăria grecească şi internaţională.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.