Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PHILIPPION CITI HOTEL


Descriere

Philippion este un hotel modern de 4 stele pe litoral, în inima orașului Kos! Complex hotelier recent renovat , spațios, cu camere și apartamente complet echipate. Orașul Kos și centrul comercial, activități importante de viață de noapte (cafenele, restaurante, și baruri) și portul principal al insulei sunt la doar 300 de metri distanță de hotel.

Localizare

Philippion este un hotel modern de 4 stele pe litoral, în inima orașului Kos! Complex hotelier recent renovat , spațios, cu camere și apartamente complet echipate.  Orașul Kos și centrul comercial, activități importante de viață de noapte (cafenele, restaurante, și baruri) și portul principal al insulei sunt la doar 300 de metri distanță de hotel. Cele mai importante situri arheologice (Castelul, Muzeul, Asclepion, Odeon, Casa Romana) și vizitarea obiectivelor turistice (Hippocrates Tree, Old Town) sunt, de asemenea, la câteva minute de mers pe jos. Cea mai apropiată plajă este la doar 50 m distanță.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de centru de fitness complet utilat, piscină în aer liber și o piscină pentru copii, zona de lounge cu TV, restaurant, bar, terasa la gradina / piscina, sala de conferinte, parcare publica (contra cost), WiFi gratuit in zone publice, inchiriere de mașini și biciclete, seif la recepție, masaj și SPA, jocuri video, serviciu de spălătorie.

Facilitati Camere

Hotelul Philippion Citi este un hotel modern de 3* pe litoral, în inima orașului Kos! Camere frumoase, confortabile, mobilate modern, ideale pentru cupluri.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.