Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat la mai puţin de 900 de metri de plaja cu nisip din Tigaki, pe insula Kos, hotelul K. Ilios oferă 2 piscine, o cadă cu hidromasaj şi un restaurant, în mijlocul unei grădini luxuriante. Asigură unităţi de cazare cu aer condiţionat şi un balcon mobilat cu vedere la piscină sau la grădină.Hotelul Ilios este situat la 12 km de oraşul Kos şi la 14 km de Aeroportul Internaţional Hippocrates. Plaja cu nisip din Marmari se află la 5 km. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate aranja închirierea de autoturisme şi biciclete, iar oaspeţii au la dispoziţie un serviciu regulat de transfer la/de la plajă.

Localizare

Hotelul Ilios este situat la 12 km de oraşul Kos şi la 14 km de Aeroportul Internaţional Hippocrates. Plaja cu nisip din Marmari se află la 5 km. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate aranja închirierea de autoturisme şi biciclete, iar oaspeţii au la dispoziţie un serviciu regulat de transfer la/de la plajă.

Facilitati Hotel

Restaurantul hotelului serveşte un bufet pentru mic dejun, prânz şi cină cu arome greceşti şi mediteraneene, pregătite cu produse din grădina proprietăţii. De asemenea, oaspeţii pot savura băuturi răcoritoare sau cocktailuri la barul din piscină. Există şi un minimarket cu toate produsele necesare.

Facilitati Camere

Amenajate cu podea cu gresie şi mobilier din lemn, studiourile şi apartamentele hotelului Ilios au frigider şi plite de gătit. Fiecare unitate include o zonă de luat masa, TV prin satelit şi un uscător de păr. Aerul condiţionat este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.