Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GAIA PALACE


Descriere

Gaia Palace este un hotel de 5 stele, oferind cazare de lux, piscine de lux şi un bufet grandios. Această proprietate modernă este situată în Mastihari, un mic sat pescăresc tradiţional, cu vedere panoramică.Oaspeţii pot face o baie într-una din cele 2 piscine în aer liber de la Gaia, se pot relaxa pe o terasă umbrită sau se pot plimba prin grădină. La interior, Gaia Palace are o piscină mare, un centru modern de fitness şi o saună.

Localizare

Această proprietate modernă este situată în Mastihari, un mic sat pescăresc tradiţional, cu vedere panoramică.Gaia Palace este situat la mai puțin de 700 de metri de plajă.

Facilitati Hotel

Oaspeţii pot face o baie într-una din cele 2 piscine în aer liber de la Gaia, se pot relaxa pe o terasă umbrită sau se pot plimba prin grădină. La interior, Gaia Palace are o piscină mare, un centru modern de fitness şi o saună

Facilitati Camere

Camerele de la Gaia oferă aer condiţionat şi TV cu ecran plat. Internet Wi-Fi este disponibil gratuit în întregul hotel. Toate camerele au baie de lux cu accesorii moderne.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.