Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Amplasare

Acest hotel urban se află în apropiere de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în orașul Kos.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 68 de camere, de 8 Suite Junior și de 4 suite. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Locul de cazare dispune de un seif, de un schimb valutar, de un spațiu cu televizor și de room service contra cost. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul, combina muzicală și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă cu hidromasaj există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasa însorită clienții pot folosi șezlonguri și umbrele. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.