Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS BLU SPA


Descriere

Acest proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Albatros Aqua Blu Resort, situat pe Safaga Road, Hurghada, la doar 7 km de Aeroportul Hurghada (aprox. 15 min), la 15 km de centrul orașului (aprox. 20 min), la doar 600 m de plaja cu nisip de la Beach Albatros Resort (autobuze de transfer gratuit la plajă sunt disponibile). Oaspeții beneficiază de parcare gratuită și Wi-Fi gratuit.

Localizare

Acest proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Albatros Aqua Blu Resort, situat pe Safaga Road, Hurghada, la doar 7 km de Aeroportul Hurghada, la 15 km de centrul orașului, la doar 600 m de plaja cu nisip de la Beach Albatros Resort.

Facilitati Hotel

Hotelul are 6 piscine (1 piscină cu valuri + 2 piscine pentru adulți + o piscină cu jacuzzi integrată + 3 piscine pentru copii cu tobogane) inclusiv 2 piscine în aer liber încălzite, parc acvatic gratuit: 16 tobogane pentru copii la hotel, 9 tobogane pentru adulți și unul. piscină cu funcție jacuzzi la Albatros Aqua Park (alături conexiune internă).
Oaspeții au, de asemenea, șansa de a avea o experiență cu hotelul, 3 restaurante diferite, restaurantul italian „La Saporita”, Restaurantul asiatic „Tandoori” și restaurantul oriental „Ali Bi”, există și o zonă de mâncare pentru gustări la hotel.

Hotelul are 4 baruri, Lobby bar, Melody bar, Concerto bar, Food Court bar.

Facilitati Camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și au o baie privată și un balcon cu vedere la grădini sau la piscină. De asemenea, sunt disponibile TV LCD cu canale prin satelit și un minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.