Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la Playa de Amadores la aproximativ 800 de m de plaja cu nisip, la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 1,5 km. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Aeroportul Gran Canaria - Las Palmas (LPA) este la aproximativ 50 de km.

Dotări

Cele 90 de apartamente sunt împărțite pe 2 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un bancomat, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Aparthotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar ventilatorul creează o atmosferă plăcută. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Există o chicinetă echipată cuprinzător cu un frigider, un aragaz, un cuptor cu microunde, un aparat pentru cafea/ceai și un congelator. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic. Oferta de relaxare a aparthotelului cuprinde un spa și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Aparthotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.