Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nurai Island Hotel


Descriere

Nurai Island Resort este situat de-a lungul Golfului Arabic din Abu Dhabi. La doar 12 minute de mers cu barca de insula Saadiyat din Abu Dhabi și la 60 de minute de călătorie din centrul orașului Dubai. Această stațiune exclusivistă insulară este înconjurată de ape limpezi, nisip moale alb ca pudra și vegetație luxuriantă. Oaspeții pot experimenta atmosfera unică din Emiratele Arabe Unite a centrului nostru exclusivist Nurai Spa în timp ce se bucură de priveliștea magică la mare și ascultă valurile în timpul sesiunii individuale de spa sau al masajului de cuplu de întinerire. Centrul de primire Nurai se află la 10 minute de mers cu mașina de Yas Mall și la 13 minute de terenul de golf Yas Links. Acest complex este la doar 30 de minute de mers cu călătoria de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

Localizare

Centrul de primire Nurai se află la 10 minute de mers cu mașina de Yas Mall și la 13 minute de terenul de golf Yas Links.
Acest complex este la doar 30 de minute de mers cu călătoria de Aeroportul Internațional Abu Dhabi.

 

Facilitati Hotel

Nurai Island Resort este situat de-a lungul Golfului Arabic din Abu Dhabi. La doar 12 minute de mers cu barca de insula Saadiyat din Abu Dhabi și la 60 de minute de călătorie din centrul orașului Dubai. 
Această stațiune exclusivistă insulară este înconjurată de ape limpezi, nisip moale alb ca pudra și vegetație luxuriantă. 
Oaspeții pot experimenta atmosfera unică din Emiratele Arabe Unite a centrului nostru exclusivist Nurai Spa în timp ce se bucură de priveliștea magică la mare.

 

Facilitati Camere

Vilele contemporane sunt proiectate să se integreze în peisaj și toate au piscină privată cu temperatură controlată și ferestre din podea până în tavan cu vedere la Marea Arabiei. 
Acestea au o terasă în aer liber, o zonă de living spațioasă și un aparat Nespresso. 
De asemenea, există o cadă relaxantă liniștitoare și un duș cu efect de ploaie.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.