Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Ville Hotel & Suites CITY WALK Dubai


Descriere

Acest hotel oferă o atmosferă unică și relaxată în cadrul metropolei. Situat în apropiere de Dubai Mall, La Ville Hotel & Suites CITY WALK Dubai, Autograph Collection oferă o piscină în aer liber și vedere la oraș.

Localizare

Burj Khalifa se află la 1,8 km de La Ville Hotel & Suites CITY WALK, iar fântâna Dubai este situată la 2,1 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Dubai, la 11 km de La Ville Hotel & Suites CITY WALK Dubai, Autograph Collection.

Facilitati Hotel

piscină în aer liber și vedere la oraș. La Ville Hotel & Suites pune la dispoziție 3 restaurante, o cafenea în hol și un bar pe acoperiș care oferă o experiență cosmopolită și socială surprinzătoare, adaptată la preferințele și starea de spirit a fiecărui oaspete.

Facilitati Camere

Camerele sunt spațioase și decorate într-un stil urban luxos și relaxat, cu mobilier elegant în culori neutre, combinat cu accente artistice contemporane. Băile au blat din marmură luxos, cadă de sine stătătoare și cabină de duș, oferind spațiul ideal pentru relaxare sau îngrijire cu stil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.