Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gevora Hotel


Descriere

Declarat cel mai inalt hotel din lume, hotelul de 4 stele Gevora se află pe soseaua Şeicul Zayed din Dubai, in zona Trade Centre a orasului, fiind baza ideală pentru oaspetii care doresc să se poată deplasa cu usurintă către principalele cartiere de afaceri si puncte de atractie din Dubai. Conexiunea WiFi este gratuită in toate zonele hotelului.

Hotelul asigură 528 de unităti de cazare, de la camere Deluxe pană la suite spatioase cu 2 dormitoare, dotate cu toate facilitătile necesare călătorului modern sosit in oras pentru afaceri sau agrement.

Cele 5 restaurante oferă o varietate de ambiante si de preparate din diferite bucătării. Deschis pe toată durata zilei, restaurantul Gevora Kitchen asigură o atmosferă destinsă si serveste delicatese internationale si locale la toate mesele, de la micul dejun la cină. La restaurantul rafinat Level Twelve, inspirat de traditia culinară mediteraneeană, maestrii bucătari adaugă mancărurilor clasice accente specifice Orientului Mijlociu. Aflat pe terasa piscinei principale, barul de la piscină serveste băuturi revigorante si gustări sănătoase, perfecte pentru oaspetii care isi petrec ziua langă piscină. Restaurantul Highest View este amenajat pe acoperisul hotelului si se bucură de vedere panoramică exceptională la intregul oras.

Situat la etajul 12, clubul de sănătate este deschis zilnic si oferă facilităti ultramoderne, de care puteti profita pentru un antrenament rapid dimineata sau pentru o după-amiază destinsă langă piscină. Proprietatea are o piscină de dimensiuni complete, o piscină pentru copii si o cadă cu hidromasaj care asigură relaxare deplină. Hotelul Gevora găzduieste 2 săli de fitness separate, una pentru doamne si una pentru domni. Fiecare este dotată complet, cu echipament de fitness de ultimă generatie. Centrul de afaceri se află tot la etajul 12 si oferă toate facilitătile necesare pentru a vă desfăsura activitatea zilnică. Aveti la dispozitie aici acces la internet de mare viteză, servicii de secretariat si curierat, fotocopiere, tipărire si scanare, precum si o sală de sedinte privată, cu o capacitate de pană la 12 persoane.

Hotelul Gevore este la 5 minute de mers cu masina de DIFC si WTC si la 10 minute de mers cu masina de Dubai Mall, Burj Khalifa si fantani. Plaja Kite si La Mer se află la doar 11 km. Aeroportul International din Dubai (DXB) este la 15 minute de mers cu masina, iar Aeroportul Al Maktoum (WTC) este la 40 de minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.